Închide meniul
VIDEO

„Prietene! Finish!” Marius Șumudică, reacție de senzație în presa din Egipt! Mesaj direct pentru Zamalek, despre cazul Boupendza

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2024, 19:33

Reclamă
„Prietene! Finish! Marius Șumudică, reacție de senzație în presa din Egipt! Mesaj direct pentru Zamalek, despre cazul Boupendza

"Prietene! Finish!" Marius Șumudică, reacție de senzație în presa din Egipt!

Profimedia

Marius Șumudică a avut o reacție de senzație în presa din Egipt! Rapid a primit dreptul de a-l utiliza pe Aaron Boupendza, iar antrenorul echipei a dat toate detaliile despre transfer în presa egipteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zamalek a fost clubul care îi acuzau pe oficialii lui Rapid. Egiptenii susțineau faptul că Boupendza semnase deja un contract valabil cu echipa și că Rapid l-a „întors din drum”.

„Prietene! Finish!” Marius Șumudică, reacție de senzație în presa din Egipt!

Totuși, clubul Rapid a fost înștiințat de FIFA că nu trebuie să le plătească vreo despăgubire celor de la Zamalek și că au dreptul de a-l utiliza pe Aaron Boupendza.

Presa din Egipt l-a contactat apoi pe Marius Șumudică, care a avut o reacție de senzație. Acesta le-a dezvăluit egiptenilor că Boupendza este jucătorul Rapidului, în stilul caracteristic.

„E transfer permanent, prietene, nu împrumut. Tot ziceau cei de la Zamalek că nu va veni, că va veni împrumut. Prietene, e jucătorul Rapidului. Finish (n.r. E gata)! Halas, halas! (n.r. – E gata, în arabă)”, a spus Marius Șumudică.

Reclamă
Reclamă

Reacţia clubului Zamalek după ce Rapid a primit dreptul de a-l legitima pe Aaron Boupendza

Reacţia clubului Zamalek a venit după ce Rapid a primit dreptul de a-l legitima pe Aaron Boupendza. Printr-un oficial al clubului egiptean, Zamalek a precizat că va continua bătălia în acest caz.

Aaron Boupendza, jucător cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 4 milioane de euro, va putea fi folosit de Rapid, în urma deciziei FIFA.

Reclamă

„Poziția lui Zamalek este clară, a făcut o plângere împotriva lui Boupendza. Toată lumea se aștepta ca Rapid să primească un document temporar până când cazul se rezolvă, iar noi i-am obținut Cartea Verde, așa că poziția noastră e clară.

Zamalek continuă să facă toate demersurile legale necesare pentru a proteja drepturile clubului, iar toată lumea din conducere are încredere că avem dreptate”, a transmis un reprezentant al clublui Zamalek, după decizia FIFA, citat de presa egipteană.

Atacantul de 28 de ani a ajuns la Bucureşti în urmă cu aproximativ o lună, dar nu a putut îmbrăca tricoul giuleștenilor. Totul după ce egiptenii de la Zamalek s-a plâns la FIFA că Boupendza este jucătorul lor.

Cazul a fost examinat la FIFA și în cele din urmă s-a luat decizia că Rapid îl poate legitima pe jucătorul pentru care a insistat Șumudică.

„Veste excelentă. În această dimineață, am primit de la FIFA decizia favorabilă privind legitimarea lui Aaron Boupendza!”, a transmis Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

Italia – Belgia 2-2 și Anglia – Grecia 1-2! Spectacol în Nations League! Grecii au produs surpriza. Rezultatele serii

23:30

EXCLUSIVCe obiectiv şi-a setat Mircea Lucescu la echipa naţională! Mihai Stoichiţă a dezvăluit totul: „Sigur îl va îndeplini!”

23:08

Charles Leclerc recunoaşte că l-a „urât” pe Carlos Sainz. Ferrari îşi ia adio de la spaniol după 4 ani de contract

23:05

Cine a fost Sir Stanley Matthews, primul câștigător al Balonului de Aur! Ce carieră a avut „Vrăjitorul Driblingurilor”

22:54

Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat pentru Norvegia! Recordul uriaş stabilit, la doar 24 de ani

22:19

Înfrângere categorică pentru Dinamo, în Liga Campionilor! „Dulăii” nu au avut nicio şansă în faţa lui Veszprem

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 4 Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune 5 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 6 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool
Citește și