Închide meniul

Titularul Angliei, distrus după eșecul dramatic cu Grecia de pe Wembley: „Ce face? Nu se schimbă niciodată!”

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2024, 9:39

Reclamă
Titularul Angliei, distrus după eșecul dramatic cu Grecia de pe Wembley: Ce face? Nu se schimbă niciodată!”

Titularul Angliei, distrus după eșecul dramatic cu Grecia de pe Wembley

Jucătorii Angliei, în timpul unui meci/ Profimedia

Titularul naționalei Angliei, Jordan Pickford, a fost distrus după eșecul dramatic cu Grecia, de pe Wembley. Roy Keane nu a avut milă de portarul englez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia a fost învinsă cu 1-2 de Grecia, pe teren propriu, în Liga Națiunilor. Pavlidis a fost eroul grecilor și a marcat golul victoriei în minutul 90+4.

Titularul Angliei, distrus după eșecul dramatic cu Grecia de pe Wembley

Roy Keane a oferit declarații, după eșecul cu Grecia, și l-a avut în vizor în special pe Jordan Pickford. Fostul internațional nu înțelege cum portarul a putut să piardă balonul, departe de careul său.

Keane susține că Pickford nu se va schimba niciodată și greșelile comise arată că nu este pe deplin concentrat atunci când vine la echipa națională.

Asta trimite un mesaj despre nivelul de concentrare, și asta se răspândește și în cadrul echipei. Din nou se întâmplă asta.

Reclamă
Reclamă

Ce face acolo?! Trebuia să acționeze rapid. Fundașii au reacționat excelent, Grecia a avut ghinion. Fundașii au transmis un mesaj bun. Dar nu la fel s-a întâmplat și în cazul lui Pickford.

Mereu i se va întâmpla asta lui Pickford, nu se va schimba niciodată”, a declarat Roy Keane, conform mirror.co.uk.

Grecia are maxim de puncte, după primele trei runde din Liga Națiunilor. Anglia se clasează pe locul secund al grupei, cu șase puncte, grupă din care mai fac parte Irlanda și Finlanda.

Reclamă

Vangelis Pavlidis, eroul Greciei

Naționala Angliei a fost învinsă de echipa Greciei cu scorul de 2-1, joi seara, pe Wembley, într-un meci din eşalonul secund al Ligii Națiunilor.

Ambele goluri ale grecilor au fost înscrise de Vangelis Pavlidis (49, 90+4), oaspeţii obţinând victoria in extremis, după ce Jude Bellingham egalase (88).

În alte meciuri ale serii, Franţa, fără starurile Mbappe (menajat) şi Griezmann (retras de la naţională), a câştigat clar contra Israelului, cu 4-1, într-un meci considerat în deplasare. Camavinga, Nkunku, Guendouzi şi Barcola au punctat pentru ”Les Bleus”.

Italia a remizat cu Belgia, 2-2, pe teren propriu, dar a evoluat mai bine de o repriză în zece. Cambiaso a deschis scorul pentru Squadra Azzurra după numai 59 de secunde, Mateo Retegui a majorat avantajul gazdelor (24), dar ”diavolii roşii” au revenit după eliminarea lui Lorenzo Pellegrini (40), marcând prin Maxime De Cuyper (42) şi Leandro Trossard (62).

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:50

Reacție furibundă după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la națională: „Pe Lucescu nu putem să-l criticăm niciodată!”

14:49

Bosnia – Germania şi Ungaria – Olanda LIVE SCORE (21:45). Toate meciurile zilei din Nations League

14:29

Christian Horner l-a comparat pe Adrian Newey cu Cristiano Ronaldo: „Totul trebuie să evolueze şi noi putem face asta”

14:24

Loţi Boloni, dezvăluiri după patru decenii, din vestiarul României: „Lucescu era nervos, au zburat ghete”

14:23

Elias Charalambous a dat cărțile pe față despre implicarea lui Gigi Becali a FCSB: „Nu asta e treaba mea!”

13:50

Unde s-au relaxat „tricolorii”, înaintea partidei cu Cipru: „Peisaj de vacanță!” Mircea Lucescu i-a scos la plimbare

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și