Închide meniul

Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 octombrie 2024, 10:45

Reclamă
Real Madrid, gata să îi „sufle Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu

Real Madrid, gata să îi "sufle" Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick

Hansi Flick, duel de la distanţă cu Carlo Ancelotti şi Florentino Perez / Colaj Profimediaimages

Real Madrid este gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul pe care catalanii l-au ofertat încă din această vară. Şefii campioanei din La Liga şi-au stabilit principala ţintă de pe piaţa transferurilor. Au făcut deja un gest prin care au încercat să îşi creeze un avantaj faţă de rivali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jonathan Tah este fundaşul central pe care se „bat” granzii Spaniei. Fotbalistul de 28 de ani a câştigat titulul în Bundesliga cu Bayer Leverkusen şi va intra din ianuarie în ultimele 6 luni de contract.

Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit de Hansi Flick

Barcelona şi Bayern au fost primele echipe care şi-au manifestat interesul de a-l transfera pe jucătorul care a adunat 31 de selecţii în naţionala Germaniei. Xabi Alonso a reuşit totuşi să îl convingă pe Tah să mai rămână un sezon la Leverkusen.

Jurnaliştii de la bild.de anunţă că „pe fir” a intrat şi Real Madrid. Florentino Perez îi caută înlocuitor lui David Alaba, cel care încă nu se recuperat complet după ce a suferit o ruptură a ligamentelor la genunchi, la finalul anului trecut.

Madrilenii ar fi vorbit deja cu oameni din anturajul lui Tah, pentru a îşi mări şansele de a-l transfera pe fundaşul central al lui Bayer Leverkusen. Discuţiile oficiale ar urma să fie începute în luna ianuarie, când jucătorul poate negocia cu orice club.

Reclamă
Reclamă

Jonathan Tah este la Leverkusen din 2015, atunci când a fost transferat de la Hamburg pentru 9.5 milioane de euro. Fost selecţioner al Germaniei, Hansi Flick insistă pentru transferul lui Tah la Barcelona. Totuşi, catalanii au probleme financiare şi nu pot oferi salarii similare cu cele pe care le plătesc rivalii de la Real Madrid.

Real Madrid i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal

La numai câteva ore după accidentarea suferită de Dani Carvajal în finalul meciului cu Villarreal, clubul Real Madrid a anunţat că prelungeşte contractul fundaşului spaniol cu încă un an.

Real Madrid a oficializat duminică prelungirea până în 2026 a contractului cu fundaşul Dani Carvajal (32 de ani). Iniţial, contractul jucătorului se încheia în iunie 2025.

Reclamă

Real Madrid doreşte să-i arate tot sprijinul şi afecţiunea şi să-i ureze însănătoşire rapidă, astfel încât să revină cât mai repede pe terenurile de fotbal”, scrie în comunicatul de presă publicat de gruparea Los Blancos. La rândul său, Carvajal a reacţionat pe reţelele de socializare, având „doar cuvinte de mulţumire pentru Real Madrid şi preşedinte Florentino Perez”, subliniind că „în momentele dificile ne arătăm cu adevărat sufletul”.

Carvajal a primit un diagnostic cumplit – a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior, ruptură de ligament colateral extern și ruptură de tendon popliteu la piciorul drept.

Abia aştept să-mi încep recuperarea şi să revin ca o bestie. Vă mulţumesc tuturor foarte mult pentru mesajele voastre, mă simt foarte iubit”, a mai spus jucătorul.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:50

Reacție furibundă după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la națională: „Pe Lucescu nu putem să-l criticăm niciodată!”

14:49

Bosnia – Germania şi Ungaria – Olanda LIVE SCORE (21:45). Toate meciurile zilei din Nations League

14:29

Christian Horner l-a comparat pe Adrian Newey cu Cristiano Ronaldo: „Totul trebuie să evolueze şi noi putem face asta”

14:24

Loţi Boloni, dezvăluiri după patru decenii, din vestiarul României: „Lucescu era nervos, au zburat ghete”

14:23

Elias Charalambous a dat cărțile pe față despre implicarea lui Gigi Becali a FCSB: „Nu asta e treaba mea!”

13:50

Unde s-au relaxat „tricolorii”, înaintea partidei cu Cipru: „Peisaj de vacanță!” Mircea Lucescu i-a scos la plimbare

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și