Închide meniul

Ion Ţiriac i-a trimis o scrisoare emoţionantă lui Rafael Nadal: „Ai numărul meu și voi fi mereu acolo pentru tine”

Dan Roșu Publicat: 11 octombrie 2024, 13:15

Reclamă
Ion Ţiriac i-a trimis o scrisoare emoţionantă lui Rafael Nadal: „Ai numărul meu și voi fi mereu acolo pentru tine

Ion Ţiriac i-a trimis o scrisoare emoţionantă lui Rafael Nadal

Ion Ţiriac şi Rafael Nadal - Profimedia Images

Ion Ţiriac i-a trimis o scrisoare emoţionantă lui Rafael Nadal, la o zi după ce a aflat că „Matadorul” se retrage din cariera de jucătorul profesionist, la 38 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac şi-a adus aminte de momentul în care i-a oferit lui Nadal un wild-card la turneul pe care îl deţinea la Madrid, înainte ca Rafa să devină unul dintre cei mai mari jucători din istorie.

Ion Ţiriac i-a trimis o scrisoare emoţionantă lui Rafael Nadal

„Rafa… dragul meu prieten,

Vreau să îți scriu această scurtă scrisoare care, din păcate, nu poate să descrie ceea ce ai însemnat pentru mine, pentru copii, pentru fani și pentru lumea sportului nostru.

Dăruirea, sacrificiul și respectul față de joc, pe teren și în afara terenului, de care ai dat dovadă timp de două decenii, sunt unice și nu vor fi niciodată depășite.

Reclamă
Reclamă

Ești un prieten pentru mine și, ca prieten, pot spune că lumea sportului are o datorie față de tine, datorie care nu poate fi plătită în bani sau titluri, ai dus totul la un alt nivel.

Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată este să-i fi dat unui tânăr spaniol cu ​​păr lung și aspect unic chiar în primul an un wildcard la Madrid și mă voi mândri și pentru asta. Prietene, ai numărul meu și voi fi mereu acolo pentru tine. Ion”, se arată în scrisoarea lui Ţiriac, conform gandul.ro.

Alexandru Ţiriac, mesaj după retragerea lui Rafael Nadal

Şi fiul cel mare al lui Ion Ţiriac, Alexandru Ion Ţiriac, a avut o reacţie impresionantă după anunţul lui Rafael Nadal.

Reclamă

„Astăzi, cea mai plăcută şi mai demnă eră „de aur” a tenisiului s-a încheiat. Îmi vor trebui ani ca să mai pot vedea o finală de Grand Slam cu toată inima. Legenda mea a părăsit arena”, a fost mesajul fiului miliardarului român.

Simona Halep, mesaj de patru cuvinte după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea

La rândul ei, Simona Halep a avut un mesaj special pentru Rafael Nadal, cel alături de care a sărbătorit titlurile la simplu de la Roland Garros 2018.

„Mereu un model de urmat (n.r. Forever a role model)”, a transmis Simona Halep, pe Instagram, alături de o fotografie în care este alături de Rafael Nadal.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:08

„Vom avea răbdare”. Drăgușin, transferat la Napoli? Când ar putea pleca internaţionalul român de la Tottenham

17:04

Cum a reacţionat Daniel Bîrligea când a aflat că nu este convocat la naţionala României: „Trebuie să aibă răbdare”

17:00

LIVE TEXTMuntenegru U21 – România U21 0-0. Rareş Ilie a avut o bară! Naționala lui Daniel Pancu, duel „de foc” pentru EURO 2025

16:58

Jucătorii echipei naţionale, mesaj emoţionant pentru suporteri, înainte de Cipru – România: „Voi aţi creat Generaţia de Suflet”

16:49

Gică Hagi, singurul român care a fost aproape de Balonul de Aur! Pe ce loc a terminat „cursa”, în 1994

16:35

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1000 de la Shanghai! O nouă bornă impresionantă a sârbului

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 6 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere”
Citește și