Închide meniul

Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă

Alexandra Costea Publicat: 12 octombrie 2024, 8:43

Reclamă
Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă

Marius Şumudică începe curățenia la Rapid

Marius Șumudică la meciul dintre Unirea Slobozia și Rapid București - Profimedia

Şumudică începe curățenia la Rapid! Debutul cu probleme din Liga 1 ar putea duce la schimbări semnificative în formația din Giulești în perioada de mercato din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică s-a întors pe banca tehnică de la Rapid la mijlocul lunii august, după o perioadă dificilă sub conducerea lui Neil Lennon. Cât timp britanicul s-a aflat la cârma formației giuleștene, echipa a înregistrat un egal și cinci înfrângeri în șase meciuri. Cu toate acestea, rezultatele continuă să fie nesatisfăcătoare pentru rapidiști.

Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă

Cu Șumudică pe bancă, Rapid a obținut două victorii, două remize și două înfrângeri, iar următoarele meciuri, cele cu Farul și FCSB, sunt cruciale.

Problemele din lot și rezultatele slabe din campionat l-au determinat pe antrenorul giuleștenilor să reevalueze strategia de transferuri pentru viitor. Mai mult, Șumudică caută acum soluții pentru a spori performanțele echipei.

Potrivit Special Arad, Claudiu Micovschi s-ar putea întoarce la UTA Arad în această iarnă. Se pare că șefii celor două echipe au demarat deja discuțiile în acest sens, transferul are șanse mari de succes. Extrema stângă nu se află printre jucătorii favoriți ai lui Marius Șumudică.

Reclamă
Reclamă

Chiar dacă a jucat în 11 meciuri în acest sezon, Micovschi a pierdut primul 11 o dată cu revenire lui Șumudică la Rapid. Fostul jucător al lui Avelino nu a reușit să contribuie la vreun gol, deși în sezonul anterior a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai „Bătrânei Doamne”, cu nouă goluri și patru pase decisive.

În vara acestui an, Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA, a admis că echipa resimte absența lui Micovschi. Claudiu Micovschi a ajuns la Rapid în vara lui 2023, însă în sezonul precedent a fost împrumutat la UTA. În cariera sa, mijlocașul în vârstă de 25 de ani a mai fost legitimat la: Luceafărul Oradea, Chievo Verona, Genoa, Avellino, Reggiana și Fidelis Andria. În momentul de față este cotat la suma de 650.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Cum îl poate da afară Dan Şucu pe Marius Şumudică de la Rapid

După înfrângerea de la Botoșani, au apărut speculații în spațiul public privind posibila plecare a lui Marius Șumudică de la Rapid. Atât antrenorul, cât și Dan Șucu au afirmat că nu se pune problema unei despărțiri. Unul dintre motivele invocate este legat de clauzele contractuale ale antrenorului.

Reclamă

Contractul lui Șumudică include anumite „praguri” de performanță, iar dacă nu le îndeplinește, poate fi demis. Prima evaluare va avea loc în decembrie, după etapa 21 din Liga 1, iar dacă echipa va fi la mai mult de 3 puncte de playoff, antrenorul și staff-ul său ar putea fi concediați.

Dacă trece cu succes de această evaluare, următoarea va fi la finalul sezonului regulat. Atunci, Rapid va trebui să se afle între primele 6 echipe din clasament. În cazul unei demiteri, Șumudică și echipa sa ar urma să primească două salarii compensatorii, notează gsp.ro.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:10

Hugo Viana, alesul şeicilor de la Manchester City! Pep Guardiola va avea un nou director sportiv la echipă

17:06

Un star de la Liverpool s-a retras din fotbal! Motivul pentru care a luat drastica decizie

16:52

Al Hilal însistă pentru transferul lui Vinicius de la Real Madrid! Saudiții visează la starul de 200 de milioane de euro

16:46

Salariul uriaş pe care Jurgen Klopp îl va încasa la Red Bull. Lovitură financiară dată de fostul manager al lui Liverpool

16:43

Novak Djokovic, adversarul lui Jannik Sinner în finala de la Shanghai! Victorie impresionantă a sârbului în faţa lui Taylor Fritz

16:21

LIVE SCORELituania – Kosovo se joacă ACUM. Rrahmani e titular. Lewandowski, duel stelar cu Ronaldo în Polonia – Portugalia. Meciurile zilei

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și