Închide meniul

Lituania – Kosovo 1-2, în grupa României din Nations League! Polonia – Portugalia, LIVE SCORE de la 21:45. Meciurile zilei

Alexandra Costea Publicat: 12 octombrie 2024, 17:55

Reclamă
Lituania – Kosovo 1-2, în grupa României din Nations League! Polonia – Portugalia, LIVE SCORE de la 21:45. Meciurile zilei

Lituania - Kosovo 1-2, în grupa României din Nations League!

Leart Paqarada, Robert Lewandowski și Cristiano Ronaldo - colaj Antena Sport/Profimedia

Lituania – Kosovo 1-2, în grupa României din Nations League! Partida a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile zilei vor fi transmise în format LIVE SCORE pe AS.ro. Se anunță dueluri legendare în grupele A și C din UEFA Nations League!

Cum arată clasamentul grupei României din Nations League, după Lituania – Kosovo 1-2:

  • 1. România – 6p (2 meciuri jucate)
  • 2. Kosovo – 6p (3 meciuri jucate)
  • 3. Cipru – 3p (2 meciuri jucate)
  • 4. Lituania – 0p (3 meciuri jucate)

Lituania – Kosovo 1-2, în grupa României din Nations League!

Min. 84: Lituania – Kosovo 1-2! Golubickas a provitat de o respingere greșită a lui Saipi și a trimis mingea în poarta goală, cu o lovitură de cap.

Min. 65: Lituania – Kosovo 0-2! Ermal Krasniqi a primit o pasă bună în afara careului, a întors doi adversari și l-a învins pe Gertmonas. Este primul gol la echipa națională pentru fostul jucător de la Rapid.

Reclamă
Reclamă

Min. 36: Lituania – Kosovo 0-1! Gol anulat pentru Lituania! Gineitis a înscris, însă, după verificarea arbitrilor din camera VAR, reușita a fost anulată pe motiv de offside.

Min. 20: Lituania – Kosovo 0-1! După un 1-2 de senzație, cu călcâiul, Zhegrova a ajuns într-o poziție ideală și l-a învins pe Germonas, cu un șut din interiorul careului.

Min. 1: A început partida dintre Lituania şi Kosovo.

Reclamă

Echipele de start în Lituania – Kosovo

Lituania (3-4-2-1): Germonas – Kazukolovas, Girdvainis, Tutysinas – Sirvys, Vorobjovas, Gineitis, Lasickas – Dolznikov, Slivka – Kucys

Kosovo (4-2-3-1): Saipi – Vojvoda, Rrahmani, Dellova, Rrudhani – Rexhbecaj, Berisha – Zhegrova, Muslija, Rashica – Albion Rrahmani

Sâmbătă, 12 octombrie, Liga Națiunilor ne aduce câteva confruntări extrem de interesante, cu echipe care luptă pentru puncte esențiale în drumul lor spre fazele superioare ale competiției.

Ziua începe cu duelul dintre Lituania și Kosovo, iar pe seară atenția se îndreaptă spre unul dintre cele mai așteptate meciuri: Polonia vs Portugalia, unde Robert Lewandowski și Cristiano Ronaldo vor avea o nouă confruntare memorabilă. Lituania și Kosovo sunt rivalele României din grupa C.

Meciurile zilei în Liga Naţiunilor

  • Lituania – Kosovo. 16:00
  • Bulgaria – Luxemburg. 19:00
  • Belarus -Irlanda de Nord. 21:45
  • Cipru – România. 21:45
  • Croația – Scoția. 19:00
  • Polonia – Portugalia. 21:45
  • Serbia – Elveția. 21:45
  • Spania – Danemarca. 21:45

Cipru – România se joacă de la 21:45. Meciul va fi transmis în format LIVE SCORE pe AS.ro

România va disputa sâmbătă, 12 octombrie, un meci crucial în Liga Națiunilor, întâlnind Cipru în deplasare. Partida este programată să înceapă la 21:45 și se va desfășura pe AEK Arena din Larnaca.

Conform informațiilor furnizate de Federația Română de Fotbal (FRF), se așteaptă o atmosferă animată, cu un stadion pe jumătate plin de suporteri români. Până acum, FRF a vândut 3.000 de bilete, însă se estimează că românii și-au achiziționat bilete și din alte zone ale stadionului, care are o capacitate de 8.000 de locuri.

Înainte de această confruntare, România se află într-o poziție favorabilă în Grupa C2, ocupând primul loc cu 6 puncte. Aceasta este urmată de Kosovo și Cipru, fiecare având câte 3 puncte, iar Lituania se află pe ultima poziție, fără puncte.

Obiectivul „tricolorilor” este să câștige în fața ciprioților, pentru a-și menține poziția de lider în grupa C.

Lewandowsksi, duel stelar cu Ronaldo în Polonia – Portugalia

Cele două echipe se vor întâlni pe terenul polonez, iar atracția principală a întâlnirii va fi duelul dintre starurile echipelor, Robert Lewandowski și Cristiano Ronaldo. Atât Polonia, cât și Portugalia vin după rezultate promițătoare în Liga Națiunilor, fiecare având motive întemeiate să lupte pentru victorie.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:04

Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide”

19:03

Gloria Bistrița – Podravka 25-29, în Liga Campionilor la handbal feminin! Elevele lui Pera, la a 4-a înfrângere în grupa A

18:48

Veste uriașă pentru Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB! Reveniri importante la echipa lui Zeljko Kopic

18:23

VIDEO & FOTOAlex Ioniţă, gol şi pasă de gol în China! Nebunie în tribune după ce românul a fost cel mai bun jucător de pe teren

18:04

Aryna Sabalenka s-a calificat în finala turneului de la Wuhan! A trecut de Coco Gauff, în 3 seturi

17:40

VideoIon Ţiriac, sfat pentru Simona Halep după ce a văzut-o la Hong Kong: „Dacă asta îşi doreşte, asta să facă”

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și