Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB: „Îmi place mult, o să ajungă sus! E un exemplu”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2024, 14:35

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB: „Îmi place mult, o să ajungă sus! E un exemplu

Laurenţiu Reghecampf, cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB

Laurențiu Reghecampf / Profimedia Images

Laurenţiu Reghecampf a folosit cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB. Reghecampf s-a declarat fanul lui Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf apreciază devotamentul de care Darius Olaru dă dovadă meci de meci. Reghecampf e convins că Olaru ca ajunge în fotbalul mare dacă va avea aceeaşi abordare când intră pe teren. Darius Olaru a înscris 6 goluri pentru FCSB în acest sezon, în toate competiţiile.

Laurenţiu Reghecampf, cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB

”Acum îmi place foarte mult copilul ăsta de la FCSB, Olaru. Îmi place foarte mult de el. Îmi place felul lui, devotamentul care îl are și ceea ce face la fiecare partidă. Mi se pare un exemplu pozitiv pentru toți fotbaliștii care activează în campionatul românesc.

Nu vorbim de fotbaliștii care activează în străinătate, gen Stanciu, Man, pe care îi cunosc foarte bine și pe care i-am antrenat. Ei sunt deja.. (n.r. ridică mâna în sus). Vorbesc de unul din România care probabil o să ajungă și el acolo. Îmi place mult modul lui de abordare la fiecare partidă”, a spus Laurenţiu Reghecampf, conform iamsport.ro.

Mesajul lui Nicolae Stanciu pentru Darius Olaru, după ce căpitanul FCSB-ului a fost eliminat cu PAOK!

Mesajul lui Nicolae Stanciu pentru Darius Olaru a venit după ce căpitanul FCSB-ului a fost eliminat cu PAOK. În minutul 55 al partidei de la Salonic, Darius Olaru a văzut al doilea galben după ce a pus mâna pe minge. Olaru a acuzat un fault.

Reclamă
Reclamă

FCSB s-a închis foarte bine după ce Olaru a văzut cartonaşul roşu. Campioana Greciei a avut mai multe şanse de gol, printre care şi o bară, dar nu a reuşit să egaleze până la final.

Să rămână la fel. Să nu se schimbe. Îl cunosc foarte bine, este un prieten apropiat. Trebuie să rămână la fel. Am văzut că toată lumea are o părere nu tocmai bună, dar eu îl cunosc pe Darius și trebuie să rămână la fel.

Trece printr-o formă incredibilă și char i-am zis să continue așa. Vorbeau de faulturi și că simulează. La fiecare meci iese cu capul spart, accidentat. Nu știu cum cineva s-ar putea gândi că simulează.

Reclamă

La fel cum a zis și el, dacă toți colegii lui ar fi la fel ca el, ar fi fericit. Eu îl cunosc foarte bine și pot să îmi dau cu părerea”, a spus Nicolae Stanciu la digisport.ro.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:04

Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide”

19:03

Gloria Bistrița – Podravka 25-29, în Liga Campionilor la handbal feminin! Elevele lui Pera, la a 4-a înfrângere în grupa A

18:48

Veste uriașă pentru Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB! Reveniri importante la echipa lui Zeljko Kopic

18:23

VIDEO & FOTOAlex Ioniţă, gol şi pasă de gol în China! Nebunie în tribune după ce românul a fost cel mai bun jucător de pe teren

18:04

Aryna Sabalenka s-a calificat în finala turneului de la Wuhan! A trecut de Coco Gauff, în 3 seturi

17:55

Lituania – Kosovo 1-2, în grupa României din Nations League! Polonia – Portugalia, LIVE SCORE de la 21:45. Meciurile zilei

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și