Închide meniul

Un fost star de la Liverpool s-a retras din fotbal! Motivul pentru care a luat drastica decizie

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2024, 17:06

Reclamă
Un fost star de la Liverpool s-a retras din fotbal! Motivul pentru care a luat drastica decizie

Un fost star de la Liverpool s-a retras din fotbal

Profimedia

Un fost star de la Liverpool s-a retras din fotbal! Este vorba despre Joel Matip, care a decis să își încheie cariera la vârsta de 33 de ani, fiind afectat de un număr tot mai mare de accidentări, în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul camerunez (27 de selecţii) a fost o figură cheie la Liverpool, unde a jucat timp de opt ani, între 2016 şi 2024, după o lungă perioadă la Schalke 04 (2009-2016).

Un fost star de la Liverpool s-a retras din fotbal

Cu Liverpool, fundaşul central a adăugat la palmaresul său: o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei, o Cupă Mondială a Cluburilor, un titlu în Premier League, o Cupă FA şi două Cupe ale Ligii, notează news.ro.

Joel Matip a jucat 201 meciuri în tricoul lui Liverpool, în care a marcat 11 goluri și a oferit 6 pase decisive. Înainte de retragere, internaționalul din Camerun era cotat la suma de 8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Joel Matip a atins cea mai mare cotă de piață în luna decembrie a anului 2019. La momentul respectiv, starul care s-a retras din tricoul lui Liverpool valora suma de 40 de milioane de euro, potrivit site-ului menționat anterior.

Reclamă
Reclamă

Lovitură pentru Liverpool | Un titular s-a accidentat grav

Liverpool a primit o lovitură dură, după ce unul dintre titular s-a accidentat grav. Alisson Becker, portarul „cormoranilor”, a primit verdictul din partea medicilor, după ce „s-a rupt” în meciul cu Crystal Palace.

Liverpool a primit o veste proastă, după ce Alisson Becker, în urma accidentării suferite, a devenit indisponibil pentru circa şase săptămâni.

Internaţionalul brazilian de 32 ani a suferit o accidentare la coapsă în meciul cu Crystal Palace (1-0), de sâmbătă, părăsind terenul când mai erau 11 minute de jucat.

Reclamă

Conform unor prime evaluări, Alisson va juca abia după fereastra internaţională din noiembrie şi ar putea reveni la un meci cu Southampton (24 noiembrie), notează agerpres.ro.

Absenţa lui Allisson vine într-un moment în care „cormoranii” lui Arne Slot au meciuri cheie în Premier League cu Chelsea şi Arsenal în această lună, dar şi două partide complicate în Liga Campionilor, cu RB Leipzig şi Bayer Leverkusen.

Caoimhin Keller, care a fost bolnav la meciul cu Palace, urmează să fie titularizat, la fel ca în sezonul trecut, când Alisson a lipsit mai mult de două luni din cauza unei accidentări tot la coapsă.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

VideoGică Hagi, ţinut la coadă înainte de Cipru – România! Însoţit de familie, „Regele” a fost asaltat de fani. Imagini rare

21:09

Krim Ljubljana – CSM București 29-31, în Liga Campionilor la handbal feminin! Victorie mare pentru campioana României

20:50

Mohamed Salah a fost trimis acasă de selecţionerul Egiptului! Motivul incredibil pentru care ratează returul cu Mauritania

20:00

Foto„E un brand în fotbalul românesc” Adrian Mutu a participat la centenarul Petrolului. Mesaj special pentru fani

19:55

Cipru – România LIVE TEXT, 21:45. „Tricolorii” vor a treia victorie consecutivă cu Mircea Lucescu pe bancă. Echipa de start

19:04

Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide”

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului 6 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie”
Citește și