Închide meniul

Gloria Bistrița – Podravka 25-29, în Liga Campionilor la handbal feminin! Elevele lui Pera, la a 4-a înfrângere în grupa A

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2024, 19:03

Reclamă
Gloria Bistrița – Podravka 25-29, în Liga Campionilor la handbal feminin! Elevele lui Pera, la a 4-a înfrângere în grupa A

Gloria Bistrița - Podravka 25-29, în Liga Campionilor la handbal feminin!

Profimedia

Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia Podravka Vegeta, scor 25-29, în a cincea partidă din grupa A a Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele marcatoare ale echipei Gloria au fost Fujita – 6, De Araujo – 4 şi Delgado – 4.

Gloria Bistrița – Podravka 25-29, în Liga Campionilor la handbal feminin!

În etapa a V-a din grupa A joacă sâmbătă şi CSM Bucureşti, în deplasare, cu Krim Ljubljana, notează news.ro.

La debutul în competiţie, Gloria Bistriţa a furnizat surpriza, învingând campioana CSM Bucureşti, cu 30-26, însă apoi a cedat cu Metz Handball, scor 26-28, cu Krim, scor 30-35, şi cu FTC Budapesta, scor 28-32.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Reclamă
Reclamă

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

Cristina Neagu, mesaj direct către autorităţi

Cristina Neagu a avut un mesaj direct către autorităţi! Interul stânga de la CSM Bucureşti susţine că Bucureştiul are „nevoie disperată” de o sală polivalentă, una de care cea mai bună jucătoare a lumii nu a avut parte.

Sala Polivalentă din Bucureşti este construită cu 50 de ani în urmă, standardele fiind mult diferite în 2024, faţă de cele de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. Polivalenta din Tineretului are o capacitate de puţin peste 5.000 de locuri, una mică dacă o comparăm cu cea din Cluj, care are 10.000 de locuri.

Reclamă

„E clar că pe partea asta de infrastructură stăm rău şi nu numai la handbal. Dacă ar fi să mă raportez la sportul pe care îl practic, cu o sală polivalentă, ce mai e de spus când în capitala ţării nu avem o sală polivalentă nouă, jucăm într-o sală de pe vremea lui Ceaşescu. Cred că ar fi extrem de important să se realizeze acest proiect, peste un an, doi, cinci poate nu mai mult.

Oamenii să realizeze cât de mult înseamnă sportul. Sportivii pot inspira alţi copii, care să ajungă să îşi dorească să ajungă cineva, ne uităm şi la ceilalţi sportivi, care au fost la Jocurile Olimpice şi care inspiră alţi copii.

Aceşti copii au nevoie de un loc unde să crească şi să devină, la rândul lor, un exemplu pentru alţii. Pot spune că avem nevoie disperată de o sală polivalentă în Bucureşti.

Eu mi-aş dorit atât de tare să joc într-o sală polivalentă nouă… e clar că nu voi reuşi. Îmi doresc pentru alte generaţii. E atât de important să ai vestiarul tău, cu tot ce îţi trebuie, bazin, recuperare. Nu este nimic deosebit, este ceva necesar.”, a spus Cristina Neagu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

Ce au scandat fanii României, după golul de 3-0 marcat de Radu Drăguşin! Momente speciale pe stadionul din Cipru

23:00

LIVE TEXTCipru – România 0-3. Tricolorii sunt de neoprit cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat

22:29

Mihai Stoica, reacție de senzație după ce Răzvan Marin a marcat, din penalty, în Cipru – România: „Nici Shearer!”

22:23

Dennis Man şi Răzvan Marin fac sezonul vieţii! Au marcat în Cipru – România şi au ajuns la cifre de senzaţie

21:56

FotoÎn Cipru, ca în România! Fanii tricolorilor au luat cu asalt tribunele. Imnul României a răsunat la Larnaca

21:40

LIVE SCOREPolonia – Portugalia se joacă ACUM. Lewandowski, duel stelar cu Ronaldo. Meciurile zilei din Nations League

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului 5 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 6 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar
Citește și