Închide meniul

Cătălin Cîrjan, mesaj pentru suporteri înainte de derby-ul Dinamo – FCSB. Ce obiectiv are mijlocașul „câinilor”

Alexandra Costea Publicat: 13 octombrie 2024, 10:37

Reclamă
Cătălin Cîrjan, mesaj pentru suporteri înainte de derby-ul Dinamo – FCSB. Ce obiectiv are mijlocașul câinilor”

Cătălin Cîrjan, mesaj pentru suporteri înainte de derby-ul Dinamo - FCSB

Cîtîlin Cîrjan în meciul dintre Dinamo București și FC Botoșani - Profimedia

Cătălin Cîrjan a transmis un mesaj pentru suporteri înainte de derby-ul Dinamo – FCSB. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani al „câinilor” este nerăbdător înaintea duelului cu roș-albaștrii. Dinamo – FCSB, derby-ul din etapa a 13-a din Liga 1, se joacă, 20 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Dinamo – FCSB va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eternul Derby”  este programat în etapa 13, atunci când Dinamo primește vizita celor de la FCSB, duminică, 20 octombrie. La meciul de pe Arena Națională sunt așteptați 40.000 de suporteri.

Cătălin Cîrjan, mesaj pentru suporteri înainte de derby-ul Dinamo – FCSB. Ce obiectiv are mijlocașul „câinilor”

Înainte de Dinamo – FCSB, Cătălin Cîrjan, mijlocașul ofensiv al „câinilor”, le-a transmis un mesaj emoționant suporterilor. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a trebuit să se retragă din lotul selecționatei U21 din cauza unor probleme medicale, dar se așteaptă să fie disponibil pentru confruntarea cu „roș-albaștrii”.

Mijlocașul este nerăbdător să joace primul său derby. Deși a fost parte din lotul Rapidului și sezonul trecut, el nu a fost folosit în niciunul dintre cele 4 meciuri împotriva campioanei României.

”Nu am trăit un derby, deocamdată nu știu ce simte un fotbalist înainte de un astfel de meci. În tribună am fost de foarte multe ori, este ceva extraordinar.

Reclamă
Reclamă

Abia aștept să fiu acolo, să fiu pe teren, în fața suporterilor noștri. Vom da totul să-i facem bucuroși!

Am fost de multe ori la meciuri, de mic copil îmi doream să joc într-un astfel de meci. E un sentiment extraordinar. Da, mă imaginam și marcând, îmi doresc foarte mult să fac asta și la acest meci”, a mărturisit Cătălin Cîrjan, pentru pagina oficială a clubului.

40.000 de suporteri sunt așteptați pe Arena Națională la derby-ul Dinamo – FCSB

Meciul dintre alb-roșii și roș-albaștri, eternele rivale, va avea loc pe Arena Națională, pe 20 octombrie. Cu doar 9 zile înaintea derby-ului, oficialii dinamoviști anunțau că suporterii din Ștefan cel Mare au cumpărat aproximativ 25.000 de bilete. Organizatorii se așteaptă ca partida să fie sold out, pe stadion fiind așteptați 40.000 de suporteri.

Reclamă

„Decarul” formației antrenate de Zeljko Kopic consideră că susținerea suporterilor în meciurile importante oferă un avantaj semnificativ. Cătălin Cîrjan a fost transferat în această vară la Dinamo și are contract până în iunie 2027. Cota de piață a mijlocașului ofensiv este de 650 de mii de euro.

”Suporterii sunt marele nostru avantaj în meciurile cu încărcătură mare. S-a văzut și în meciurile de acasă, cum a fost cu Craiova (n.r scor 2-1), când sunt alături de noi, putem bate pe oricine.

Îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion. Cu un stadion plin putem să facem un rezultat foarte bun!”, a mai precizat decarul alb-roșiilor.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

„Mircea Lucescu poate să facă asta!” Marele câştig după victoria din Cipru: „Mulţi vor avea discuţia asta cu selecţionerul!”

23:00

LIVE SCOREAustria – Norvegia 5-1! Umilinţă totală pentru Erling Haaland şi coechipierii săi! „Plouă” cu goluri. Rezultatele serii

22:49

Bernadette Szocs, înainte de Campionatul European Individual 2024 (15-20 octombrie): „Doresc medalii în toate probele”

22:27

„Tricolorii” au ajuns la Kaunas: „Nu e cea mai călduroasă primire!” Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

22:02

„E peste toţi, e liderul de care naţionala are nevoie!” Mihai Stoica a dat verdictul după Cipru – România 0-3

21:23

Echipa de floretă cadete a României a cucerit medalia de aur la competiţia de la Samorin

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide”
Citește și