Închide meniul
Foto

Jucătorii naţionalei s-au refăcut în Marea Mediterană şi în bazinul cu apă rece după victoria cu Cipru! Imagini de senzaţie

Bogdan Stănescu Publicat: 13 octombrie 2024, 13:27

Reclamă
Jucătorii naţionalei s-au refăcut în Marea Mediterană şi în bazinul cu apă rece după victoria cu Cipru! Imagini de senzaţie

Jucătorii naţionalei s-au refăcut în Marea Mediterană şi în bazinul cu apă rece după victoria cu Cipru!

Sursa foto: Facebook Echipa naţională de fotbal a României

Jucătorii naţionalei s-au refăcut în Marea Mediterană şi în bazinul cu apă rece după victoria cu Cipru! FRF a postat, pe Facebook, imagini cu „tricolorii” la bustul gol, în apă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cipru – România s-a terminat 0-3. Pentru jucătorii naţionalei urmează meciul cu Lituania, disputat tot în deplasare. Lituania – România va fi transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45.

Jucătorii naţionalei s-au refăcut în Marea Mediterană şi în bazinul cu apă rece după victoria cu Cipru! Imagini de senzaţie

Refacere în Marea Mediterană și în bazinul cu apă rece pentru titularii din meciul cu Cipru 💪🇷🇴”, au transmis reprezentanţii FRF, pe contul oficial de Facebook al echipei naţionale.

România este lider în grupa ei din UEFA Nations League, cu 9 puncte după 3 etape disputate. Pe locul 2 e Kosovo, cu 6 puncte. Pe 3 e Cipru, cu 3 puncte, iar ultima clasată e Lituania, cu 0 puncte. Câştigarea grupei de Nations League le-ar oferi „tricolorilor” o şansă în plus de a se califica la Campionatul Mondial din 2026. Antena deţine drepturile exclusive de difuzare ale Campionatelor Mondiale din 2026 şi 2030.

Reclamă
Reclamă

Dennis Man (min. 16), Răzvan Marin (min. 26, penalty) şi Radu Drăguşin (min. 36) au fost marcatorii României în victoria cu 3-0, în deplasare, cu Cipru. În primele trei meciuri cu Mircea Lucescu pe bancă, România a obţinut numai victorii.

Mircea Lucescu, vehement înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Poate fi un meci decisiv!”

Mircea Lucescu a fost vehement înainte de meciul Lituania – România. Selecţionerul României a cerut concentrare maximă în prima reacţie avută după victoria obţinută de România cu Cipru, scor 3-0, în UEFA Nations League. „Il Luce” a câştigat toate cele trei meciuri de la revenirea pe banca tricolorilor. Dennis Man, Răzvan Marin şi Radu Drăguşin au înscris la Larnaca.

România a reuşit să marcheze câte trei goluri în toate cele trei partide din această campanie. Pentru tricolori urmează meciul din Lituania, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Lucescu este deja cu gândul la meciul cu Lituania, care se va disputa în condiţii diferite şi care poate fi decisiv pentru clasarea pe primul loc.

Băieţii merită felicitări pentru modul în care au interpretat acest joc, pentru modul în care s-au pregătit pentru acest joc. Pentru aceste 3-4 zile, pentru faptul că uşor-uşor încep să joace ceea ce eu îmi doresc şi ceea ce fotbalul românesc a demonstrat de-a lungul anilor… controlam jocul, controlam întâlnirile cu adversari puternici. Nu ne era niciodată frică. Un stil de joc în care construcţia, posesia erau foarte importante.

Ceea ce m-a impresionat pe mine a fost capacitatea lor de a recupera rapid atunci când au pierdut mingea. Asta ţine de însufleţirea cu care joacă, este extrem de important.

„Încep se înţeleagă ce vreau eu”

Încep se înţeleagă ce vreau eu. Sunt jucători talentaţi, trebuie să facem absolut tot ce e posibil să construim un stil de joc valabil pentru calităţile jucătorilor noştri. Asta o putem face. Depinde de încrederea în ei şi în coechipierii lor. A fost un meci cu învăţăminte, mai bine să tragi învăţăminte dintr-o victorie decât dintr-o înfrângere. Oamenii au fost extraordinari aici.

Cu Lituania trebuie să câştigăm. Trecem de la 30 de grade la 6 grade şi va fi destul de dificil, ei sunt acasă, se pot recupera. Facem şi deplasarea foarte lungă. E un meci pe care trebuie să îl câştigăm. Poate fi un meci decisiv”, a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Mircea Lucescu a atins o bornă impresionantă. A egalat performanța lui Anghel Iordănescu, cel care a adunat, de asemenea, 3 victorii în primele 3 meciuri oficiale. Se întâmpla în primul mandat al lui „Tata Puiu” pe banca României.

Se întâmpla în anul 1993, atunci când tricolorii lui Anghel Iordănescu învingeau Insulele Feroe (4-0), Belgia (2-1) și Țara Galilor (2-1), în cadrul preliminariilor pentru memorabilul Campionat Mondial din 1994. Acesta și-a continuat seria victoriilor și în cadrul unor meciuri amicale și a debutat cu dreptul și la Mondialul din ’94 (3-1 cu Columbia).

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

LIVE SCOREFinlanda – Anglia 1-3! Alexander-Arnold, gol superb din lovitură liberă. Haaland, titular în Austria – Norvegia (21:45)!

20:49

Cosmin Contra, anunţ despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Asta am auzit”

19:43

FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!”

19:41

VideoCătălin Cîrjan, discurs războinic înainte de Dinamo – FCSB: „Jucăm cel mai frumos din România! Luăm cele 3 puncte”

19:26

Odense – Rapid 32-24, în Liga Campionilor! A treia înfrângere la rând pentru vicecampiona României

19:15

Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton: „Acesta este visul meu care s-a împlinit!”

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”
Citește și