Închide meniul

Un titular de la FCSB poate prinde un transfer uriaş la o fostă campioană din Premier League! Anunţ colosal făcut de englezi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2024, 16:38

Reclamă
Un titular de la FCSB poate prinde un transfer uriaş la o fostă campioană din Premier League! Anunţ colosal făcut de englezi

Un titular de la FCSB poate prinde un transfer uriaş la o fostă campioană din Premier League! Anunţ colosal făcut de englezi

Profimedia

Un titular de la FCSB poate prinde un transfer uriaş la o fostă campioană din Premier League! Anunţul colosal făcut de englezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali poate da o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Camerunezul Joyskim Dawa poate prinde transferul vieţii în Anglia. Mai multe echipe se interesează de fundaşul campioanei României.

Un titular de la FCSB poate prinde un transfer uriaş la o fostă campioană din Premier League

Printre echipele care deja s-a interesat de fundaşul celor de la FCSB este şi Leicester, echipă ce a câştigat titlul în Premier League în 2016.

„Jucătorul de 28 de ani, descris ca un fotbalist care a explodat târziu, a impresionat în Europa League în acest sezon, ajutându-și echipa să câștige primele două meciuri din grupă. Scouteri de la numeroase cluburi din Anglia și din Europa l-au urmărit pe fundașul central în victoria cu 1-0 cu PAOK”, au scris cei de la mirror.co.uk.

Leeds, Everton, Fulham, Leicester şi Burnley sunt echipe care au pus ochii pe fundaşul campioanei României. Joyskim Dawa a semnat cu FCSB în vara anului 2022 pentru suma de 350.000 de euro. În prezent, Dawa este cotat la 1.500.000 de euro de cei de la Transfermakt.

Reclamă
Reclamă

Dawa a marcat 11 goluri în toate competiţiile pentru FCSB, în cele 106 meciuri jucate. Despre Dawa s-a vorbit ;i despre un transfer în Grecia.

La finalul lui august, publicaţia africană Africa Foot susţinea că Gigi Becali a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru Joyskim Dawa. Africa Foot adăuga că Gigi Becali ar fi refuzat categoric oferta. Patronul FCSB-ului dezvăluia că Dawa are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Gigi Becali nici nu se gândeşte să îl cedeze pe fundaşul camerunez al FCSB-ului pentru 2 milioane de euro, preciza africafoot.com. Chiar dacă anunţa, recent, că preţul lui Dawa ar fi valoarea clauzei de reziliere a camerunezului, publicaţia citată nota că Becali ar fi de acord să îl cedeze pe fundaşul său central pentru 3 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:16

Dinamo a învins CSA Steaua în derby-ul din Liga Naţională la handbal masculin

21:16

EXCLUSIVDin Kaunas, Liviu Antal a transmis un mesaj pentru tricolori înainte de Lituania – România: „Ei sunt mai mult cu baschetul”

21:00

LIVE SCOREFinlanda – Anglia 1-3! Alexander-Arnold, gol superb din lovitură liberă. Haaland, titular în Austria – Norvegia (21:45)!

20:49

Cosmin Contra, anunţ despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Asta am auzit”

19:43

FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!”

19:41

VideoCătălin Cîrjan, discurs războinic înainte de Dinamo – FCSB: „Jucăm cel mai frumos din România! Luăm cele 3 puncte”

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”
Citește și