Închide meniul

Florentino Perez a început negocierile pentru înlocuitorul lui Luka Modric. Are 21 de ani şi costă 150 de milioane de euro

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2024, 9:50

Reclamă
Florentino Perez a început negocierile pentru înlocuitorul lui Luka Modric. Are 21 de ani şi costă 150 de milioane de euro

Florentino Perez a început negocierile pentru înlocuitorul lui Luka Modric. Are 21 de ani şi costă 150 de milioane de euro

Profimedia

Florentino Perez a început negocierile pentru înlocuitorul lui Luka Modric şi are un plan diabolic de a nu plăti 150 de milioane de euro. Este vorba de starul celor de la Bayer Leverkusen, Florian Wirtz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wirtz (21 de ani) este prioritatea numărul unul a celor de la Real Madrid pe piaţa transferurilor. Decarul celor de la Leverkusen care costă 150 de milioane de euro este văzut ca înlocuitorul perfect pentru Luka Modric.

Florentino Perez a început negocierile pentru înlocuitorul lui Luka Modric

Luka Modric, în vârstă de 39 de ani, mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2025 şi este greu de crezut că îşi va mai prelungi un an contractul cu Real Madrid. Astfel, Florian Wirtz a devenit prioritatea numărul 1 a lui Florentino Perez. Cei de la AS.com scriu că preşedintele Realului a demarat,  în secret, negocierile pentru transferul noului star al Germaniei.

Mai mult, Perez încearcă să evite să plătească suma uriaşă cerut de Leverkusen. Astfel, preşedintele Realului speră ca aceasta să scadă pe măsură ce Wirtz se apropie de finalul contractului cu campioana Germaniei. Astfel, Perez vrea să îi convingă pe nemţi să accepte, chiar şi în 2025, o sumă mai mică.

Florian Wirtz a marcat 47 de goluri în cele 162 de meciuri jucate pentru Leverkusen în toate competiţiile. De asemenea, Wirtz a dat şi 51 de pase decisive.

Reclamă
Reclamă

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal. Dani Carvajal s-a accidentat groaznic în finalul partidei cu Villarreal. Dani Carvajal va fi operat şi va lipsi o perioadă îndelungată de pe gazon.

„În urma testelor realizate de staff-ul medical al lui Real Madrid pe jucătorul nostru, Dani Carvajal, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior, ruptură de ligament colateral extern și ruptură de tendon popliteu la piciorul drept. Va fi supus unei operații în următoarele zile”, a transmis Real Madrid, pe site-ul oficial.

Real Madrid a oficializat prelungirea până în 2026 a contractului cu fundaşul Dani Carvajal (32 de ani), la doar o zi după accidentarea groaznică. Iniţial, contractul jucătorului se încheia în iunie 2025. „Real Madrid doreşte să-i arate tot sprijinul şi afecţiunea şi să-i ureze însănătoşire rapidă, astfel încât să revină cât mai repede pe terenurile de fotbal”, scrie în comunicatul de presă publicat de gruparea Los Blancos.

Reclamă

La rândul său, Carvajal a reacţionat pe reţelele de socializare, având „doar cuvinte de mulţumire pentru Real Madrid şi preşedinte Florentino Perez”, subliniind că „în momentele dificile ne arătăm cu adevărat sufletul”.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:10

LIVE SCOREBelgia – Franța și Germania – Olanda se joacă ACUM. Continuă spectacolul din Nations League! Meciurile serii

23:00

Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur: „Nimeni nu merită mai mult decât el!”

22:59

Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy! Suma uriaşă cerută de francez după scandalul uriaş în care a fost implicat

22:16

Marius Marin, fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu! Cum arăta tricolorul acum 15 ani

22:14

„De mare perspectivă!” Mircea Lucescu a remarcat un adversar, înainte de Lituania – România (marți, 21:45, Antena 1 – AntenaPLAY)

22:10

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 3 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 4 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024 5 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 6 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie”
Citește și