Închide meniul

Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2024, 12:02

Reclamă
Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite ale Americii

Max Verstappen şi Lando Norris, în timpul cursei din 2023 de la Austin/ Profimedia

Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite | A 19-a etapă a sezonului din Formula 1 se va desfăşura în perioada 18-20 octombrie, pe circuitul de la Austin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Etapa din acest week-end va fi a doua din acest an care se va desfăşura în Statele Unite. La începutul lunii mai a avut loc un Mare Premiu şi la Miami, cursa fiind câştigată de Lando Norris.

Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite

Week-end-ul de cursă de la Austrin va debuta cu sesiunea de antrenamente libere, care se va desfăşura vineri, de la ora 20:30. Aceasta va fi live în AntenaPLAY. Ulterior, vineri noaptea, de la ora 00:30, vor avea loc calificările pentru cursa de sprint, care vor fi în direct şi pe Antena 3 CNN.

Cursa de sprint va începe sâmbătă, de la ora 21:00, şi va fi în direct pe Antena 3 CNN şi live în AntenaPLAY. Tot sâmbătă noaptea, de la ora 1:00, se vor desfăşura calificările pentru marea cursă, care va fi duminică, de la ora 22:00. Acestea se vor vedea de asemenea în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Programul Marelui Premiu al Statelor Unite:

Reclamă
Reclamă

Vineri:

Sâmbătă:

Duminică:

Reclamă
  • Cursa, 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Înaintea cursei de la Austin, Max Verstappen este lider în clasamentul piloţilor, cu 331 de puncte. Campionul mondial en-titre traversează o criză, fiind fără victorie de opt curse. Concret, olandezul s-a clasat ultima dată pe cea mai înaltă poziţie a podiumului în Marele Premiu al Spaniei, care s-a desfăşurat în perioada 21-23 iunie.

Piloţii de la McLaren au triumfat în ultimele două runde. Lando Norris a câştigat Marele Premiu din Singapore, după ce a plecat şi din pole-position, în timp ce Oscar Piastri a triumfat în Azerbaidjan.

McLaren, lider la constructori înainte de Marele Premiu al Statelor Unite

McLaren a urcat pe primul loc în clasamentul constructorilor, având un avans de 41 de puncte faţă de rivalii de la Red Bull. Monoposturile „papaya”, conduse de Lando Norris şi Oscar Piastri, au obţinut rezultate remarcabile în a doua jumătate a sezonului. În cinci din ultimele şase curse, ambii piloţi ai echipei britanice s-au clasat pe podium.

Ferrari, de cealaltă parte, ocupă locul trei în clasament, cu 441 de puncte, la o distanţă de 34 de puncte faţă de cei de la Red Bull. Charles Leclerc a reuşit să se claseze pe podium în patru din ultimele cinci curse ale sezonului, reuşind chiar să triumfe în Marele Premiu al Azerbaidjanului, cu plecare din pole-position. În clasamentul piloţilor, monegascul ocupă locul trei, la o distanţă de 34 de puncte faţă de Lando Norris.

În 2023, Max Verstappen a câştigat atât sprintul, cât şi marea cursă de la Austin, podiumul de duminică fiind completat de Lando Norris şi Carlos Sainz. Charles Leclerc a plecat din pole-position, însă ulterior a fost descalificat, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul lui Lewis Hamilton.

Pe circuitul de la Austin, Lewis Hamilton este pilotul care a înregistrat cele mai multe victorii, anume şase. Britanicul a triumfat ultima dată în America în 2017.

De cealaltă parte, a constructori, Ferrari a înregistrat cele mai multe victorii la Austin, ultima fiind adusă de Kimi Raikkonen, în 2018.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:00

Revenire importantă la FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Gigi Becali poate juca în duelul cu marea rivală

16:59

Lituania – România e în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă

16:48

Barcelona, anunţ oficial despre Lamine Yamal după accidentarea de la naţionala Spaniei! Ce se întâmplă cu vedeta catalanilor

16:42

Belgia – Franța și Germania – Olanda LIVE SCORE (21:45). Continuă spectacolul din Nations League! Meciurile serii

15:32

Eliza Samara e cea mai titrată jucătoare de la Campionatul European Individual 2024: „Aşteptările sunt mari”

15:26

Nick Kyrgios şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis! Mesajul australianului: „Ceva încă mă ţine în joc!”

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 3 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 4 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 5 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 6 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024
Citește și