Închide meniul

Neil Lennon s-a convins, după ce a văzut revenirea lui Ianis Hagi la Rangers. Sfat pentru scoţieni: „Trebuie să facă asta!”

Publicat: 15 octombrie 2024, 8:46

Reclamă
Neil Lennon s-a convins, după ce a văzut revenirea lui Ianis Hagi la Rangers. Sfat pentru scoţieni: „Trebuie să facă asta!

Neil Lennon s-a convins, după ce a văzut revenirea lui Ianis Hagi la Rangers

Neil Lennon şi Ianis Hagi / Colaj Profimediaimages

Neil Lennon a văzut revenirea lui Ianis Hagi la Rangers şi a avut o primă reacţie. Fostul antrenor al Rapidului este convins că mijlocaşul român o poate ajuta pe gruparea de pe Ibrox să o ajungă din urmă pe marea rivală Celtic, care este lider după 7 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a renunţat la peste 300.000 de euro pentru a fi reprimit la prima echipă. Fiul lui Gică Hagi a jucat împotriva celor de la St. Johnstone şi a avut nevoie de 15 minute pentru a reuşi o pasă de gol. Din păcate, „Prinţul” a fost eliminat în minutul 79, după o intrare cu talpa pe tibia unui adversar.

Neil Lennon s-a convins, după ce a văzut revenirea lui Ianis Hagi la Rangers

Antrenorul care a câştigat cinci titluri cu Celtic este sigur că Ianis Hagi se poate revanşa şi că îi poate fi de folos lui Philippe Clement.

Ianis Hagi este un jucător foarte bun, îmi place. Rangers trebuie să-l utilizeze mai mult în acest sezon, românul îi poate ajuta”, a declarat Neil Lennon pentru sportpesurse.ro.

În vârstă de 25 de ani, Ianis Hagi a fost transferat de Rangers de la Genk, în 2020, pentru 3.5 milioane de euro. A marcat 11 goluri pentru scoţieni în cele 64 de meciuri din campionat. Sezonul trecut a fost împrumutat la Deportivo Alaves, dar nu a reuşit să se impună în tricoul grupării din La Liga.

Reclamă
Reclamă

Ianis a intrat în minutul 72 al meciului cu Cipru, câştigat de naţionala antrenată de Mircea Lucescu cu 3-0. Poate face diferenţa în Lituania – România, astăzi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Dănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea

Mircea Lucescu a decis să nu îl convoace pe Daniel Bîrligea, atacantul de 2 milioane de euro transferat de Gigi Becali la FCSB. Decizia l-a bulversat pe Dănuţ Lupu, care nu înţelege de ce selecţionerul îl „ajută” atât de mult fiul lui Gică Hagi.

Fostul internaţional anunţă că Alex Mitriţă merită să fie supărat pentru că nu a jucat la Larnaca. Golgheterul Universităţii Craiova a marcat 7 goluri şi a oferit o pasă decisivă în această ediţie a Ligii 1.

Reclamă

Am spus-o și o repet. Ianis, ca să fie la nivelul pe care mi-l doresc și eu și pe care și-l dorește toată lumea, trebuie să joace. Dar ca să o luăm și pe partea cealaltă… Întrebi de ce e supărat Mitriță… El e titular etapă de etapă și uite că nu l-a băgat să joace. Poate să fie supărat?

Bîrligea e titular meci de meci la FCSB și nu e convocat… Am putea discuta foarte mult, dar e vorba de nea Mircea și nu pot… Tocmai de aia ți-am spus «Următoarea întrebare».

Mie îmi place și nu-mi place toată chestia asta cu Ianis, Ianis, Ianis, Ianis… Toată lumea vrem să-l ajutăm, dar important este să se ajute și el. Eu spun să vorbim despre Ianis în momentul în care o să joace. Momentan nu joacă.

Toți vrem să-l ajutăm, dar pe altă parte mai sunt și alții care trebuie ajutați. De ce doar pe el să-l ajutăm? Mitriță, Bîrligea… Poate și Mitriță merita și avea nevoie să fie ajutat. Pe Ianis îl bagă meci de meci, pe Mitriță nu l-a băgat…

Nimeni n-a vorbit de Rațiu și de Drăgușin cât vorbim de Ianis. De ce? Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace? Trebuie și convocat? Eu îmi doresc ca acest copil să joace și să vorbească prin joc și să nu mai fie nevoie să-l ajutăm. Că nu are nici saci, n-are nici ghiozdan în spate ca să-l ajutăm„, a declarat Dănuţ Lupu la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:57

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 octombrie

16:36

„Cărţile sunt făcute pentru un transfer!” Anunţ despre un titular de la FCSB: „Sută la sută o să plece!”

16:25

VIDEOBernadette Szocs – Annett Kaufmann (19:00), la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul românilor

15:33

Interes uriaş pentru România – Kosovo (Antena 1 şi AntenaPLAY, 15 noiembrie)! Câte bilete s-au vândut în 2 ore

15:02

VIDEOArtemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

1 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 4 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 5 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 6 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu
Citește și