Închide meniul

Emma Răducanu nu mai face față criticilor. Britanica ocupă locul 57 în clasamentul WTA, după mai multe accidentări

Alexandra Costea Publicat: 15 octombrie 2024, 19:11

Reclamă
Emma Răducanu nu mai face față criticilor. Britanica ocupă locul 57 în clasamentul WTA, după mai multe accidentări

Emma Răducanu nu mai face față criticilor

Emma Răducanu s-a retras de la Ningbo Open, din cauza unei accidentări - Profimedia

Emma Răducanu nu mai face față criticilor. Britanica în vârstă de 21 de ani trece printr-o perioadă dificilă, în urma ultimelor accidentări suferite. Chiar dacă se află la început de carieră în circuitul WTA, sportiva obține cu greu o constanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu aproximativ trei ani şi două luni, Emma Răducanu a reușit să obțină prima sa victorie de Grand Slam la US Open. Cea mai bună clasare a sa în circuitul WTA a fost pe 11 iulie 2022, când a ocupat locul 10. În prezent, britanica ocupă locul 57.

Emma Răducanu nu mai face față criticilor. Britanica ocupă locul 57 în clasamentul WTA, după mai multe accidentări

Emma Răducanu a suferit o serie de intervenții chirurgicale anul trecut. Acestea au avut ca scop să-şi amelioreze durerile cronice pe care le acuza în zona încheieturilor şi a gleznelor. Cu toate acestea, sportiva a suferit mai multe accidentări şi anul acesta. Recent, britanica s-a retras de la Ningbo Open din cauza unei accidentări la picior. Ningbo Open are loc în perioada 14-20 octombrie 2024.

Faptul că fosta câștigătoare de Grand Slam nu reușește să aibă un parcurs constant în circuitul WTA a atras asupra sa un val de critici. La doar 21 de ani, jucătoarea este criticată atât din lipsă de rezultate dar şi pentru nivelul de pregătire fizică de care dă dovadă. Mai mult, i se atrage constant atenția şi în legătură cu atitudinea sa față de alcătuirea propriului calendar în circuit.

În ultima perioadă s-a vorbit despre faptul că Emma Răducanu ar trebui să-i schimbe antrenorul. De asemenea, i s-a atras atenția şi în legătură cu faptul că-i trebuie un fizioterapeut care să o facă să lucreze mai intens. Printre criticile aduse, sportivei i s-a reproșat că ar trebui să joace mai multe turnee şi să nu-şi limiteze prezențele în WTA.

Reclamă
Reclamă

Cu toate acestea, pare că nu toată lumea o critică pe Răducanu. O fană a apărat-o pe sportivă în mediul online. Drept răspuns, Răducanu și-a afișat vulnerabilitatea. Sportiva a folosit un emoticon înlăcrimat.

„Puteți să o lăsați cu toții în pace pe această fată inteligentă și talentată? Dacă nu aveți de gând să scrieți ceva frumos, mai bine nu scrieți. A reușit atât de multe și poate să fie mândră de ea. De obicei nu las comentarii, dar, sincer, simt datoria să o susțin pe fata asta,” a fost mesajul transmis de susținătoarea Emmei Răducanu, pe rețelele de socializare, potrivit Tennis World USA.

Emma Răducanu a anunțat că nu va participa la Ningbo Open

Tenismena în vârstă de 21 de ani şi-a luxat ligamentele piciorului la Korea Open, în septembrie 2024. Ulterior, aceasta s-a retras din turneu după ce a pierdut primul set din sfertul de finală cu Daria Kasatkina.

Reclamă

Din cauza acestei accidentări, Emma Răducanu nu a putut participa la turneele WTA 1,000 de la Beijing şi Wuhan. Acum, britanica are ca obiectiv principal o clasare cât mai bună la Hong Kong Open, care începe la 28 octombrie 2024. Turneul din Hong Kong ar fi ultima şansă a sportivei de a concura înainte de faza finală a Billie Jean King Cup de la Malaga. Turneul din Spania încheie sezonul.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:09

Umit Akdag a vorbit despre prima reprezentativă, după golul marcat în România U21 – Elveția U21: „Nu mă așteptam la acest nivel”

22:45

LIVE SCOREScoția – Portugalia și Spania – Serbia se joacă ACUM. Dueluri „de foc” în Nations League! Laporte a marcat pentru iberici

22:36

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la România U21 – Elveţia U21 3-1: „Gestul e incalificabil”! Ce suspendare riscă

22:23

VIDEORăzvan Marin, 4 goluri în 4 meciuri după reușita din Lituania – România! Ce record a stabilit, la echipa națională

22:15

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a înscris o „dublă” în România U21 – Elveția U21 3-1: „Nu au mișcat în fața noastră”

21:48

„Lacrimi europene”. Cum au reacţionat jurnaliştii din Elveția după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 LIVE VIDEOLituania – România 1-2, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Denis Drăguş i-a dus pe „tricolori” în avantaj 5 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 6 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure
Citește și