Închide meniul

Reacția lui Rio Ferdinand, după ce a aflat că Sir Alex Ferguson va fi OUT de la Manchester United: „Nimeni nu e în siguranță!”

Alex Ioniță Publicat: 15 octombrie 2024, 19:01

Reclamă
Reacția lui Rio Ferdinand, după ce a aflat că Sir Alex Ferguson va fi OUT de la Manchester United: „Nimeni nu e în siguranță!

Reacția lui Rio Ferdinand, după ce a aflat că Sir Alex Ferguson va fi OUT de la Manchester United

Profimedia

Iată reacția lui Rio Ferdinand, după ce a aflat că Sir Alex Ferguson va fi OUT de la Manchester United. Fostul fundaș al clubului englez a făcut o postare pe rețelele de socializare, după anunțul apărut în presa britanică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit englezilor, șefii lui Manchester United au decis să renunțe la contractul de milioane al legendarului Sir Alex Ferguson. Acesta ar urma să nu mai fie ambasadorul clubului, însă va rămâne cu un post de onoare în Consiliul de Administrație.

Reacția lui Rio Ferdinand, după ce a aflat că Sir Alex Ferguson va fi OUT de la Manchester United

După decizia conducerii, Rio Ferdinand este de părere că niciun om nu mai este „în siguranță” în cadrul clubului, dând astfel de înțeles că orice persoană poate fi dată afară, indiferent de rol.

„Dacă Sir Alex poate fi dat afară, atunci NIMENI NU E ÎN SIGURANȚĂ la Manchester United. Oricine poate fi dat afară acum.

Ineos (n.r. compania care o conduce pe Manchester United) transmite un mesaj către TOATĂ LUMEA din club?”, a notat Rio Ferdinand.

Reclamă
Reclamă

Mesajul acestuia vine în contextul în care scaunul antrenorului principal, Erik ten Hag, se clatină, din cauza rezultatelor înregistrate.

Sir Alex Ferguson, OUT de la Manchester United

Sir Alex Ferguson va fi dat afară de la Manchester United, la finalul acestui sezon. După 38 de ani la clubul de pe Old Trafford, cel considerat unul dintre cei mai mari manageri din istorie nu va mai avea un rol la United.

The Athletic susţine că, după acest campionat, Sir Alex nu va mai ocupa funcţia de ambasador, una care îi aducea un contract de milioane de euro. Cei de la INEOS au luat decizia, considerând că pot face ceva mai constructiv cu banii pe care îi încasa cel mai important om din istoria clubului.

Reclamă

Astfel, cel care i-a adus lui United 13 titluri în Premier League şi două Ligi ale Campionilor va rămâne cu un post de onoare în Consiliului de Administraţie şi va fi invitat la toate meciurile pe care Manchester United le va disputa.

Jim Ratcliffe a început să facă enomomii la club, după ce echipa a ratat banii veniţi din Liga Campionilor. Astfel, suma de 2.1 milioane de lire sterline nu va mai ajunge în conturile lui Sir Alex, conducerea căutând altceva de făcut cu banii.

Fanii „Diavolilor” au luat cu asalt internetul după decizia luată de Ratcliffe. Mulţi se întreabă cum Sir Alex a ajuns să fie dat afară înaintea lui Erik ten Hag.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:09

Umit Akdag a vorbit despre prima reprezentativă, după golul marcat în România U21 – Elveția U21: „Nu mă așteptam la acest nivel”

22:45

LIVE SCOREScoția – Portugalia și Spania – Serbia se joacă ACUM. Dueluri „de foc” în Nations League! Laporte a marcat pentru iberici

22:36

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la România U21 – Elveţia U21 3-1: „Gestul e incalificabil”! Ce suspendare riscă

22:23

VIDEORăzvan Marin, 4 goluri în 4 meciuri după reușita din Lituania – România! Ce record a stabilit, la echipa națională

22:15

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a înscris o „dublă” în România U21 – Elveția U21 3-1: „Nu au mișcat în fața noastră”

21:48

„Lacrimi europene”. Cum au reacţionat jurnaliştii din Elveția după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 LIVE VIDEOLituania – România 1-2, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Denis Drăguş i-a dus pe „tricolori” în avantaj 5 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 6 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure
Citește și