Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina – Bolivia 6-0. Hattrick şi două assist-uri: „Vreau doar să mă simt bine”

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2024, 8:51

Reclamă
Lionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina – Bolivia 6-0. Hattrick şi două assist-uri: „Vreau doar să mă simt bine

Lionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina - Bolivia 6-0

Lionel Messi, în tricoul Argentinei - Getty Images

Lionel Messi a avut o evoluţie fabuloasă în Argentina – Bolivia 6-0. Starul Pumelor a reuşit un hattrick şi şi-a trecut în cont şi două assist-uri, aceasta fiind una dintre cele mai bune evoluţii pe care Messi le-a avut la naţională de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a deschis scorul în minutul 19 şi a înscris şi ultimele două goluri ale Argentinei, în minutele 84 şi 86. El a pasat decisiv la reuşitele de 2-0 şi 3-0 ale lui Lautaro Martinez şi Julian Alvarez. Almada a marcat celălalt gol al Argentinei.

Lionel Messi, hattrick pentru Argentina

După cele trei reuşite din meciul cu Bolivia, Messi l-a depăşit pe Ali Daei şi a ajuns la 110 goluri înscrise pentru echipa naţională. El se află pe poziţia secundă într-un top al marcatorilor în meciurile internaţionale, după rivalul său Cristiano Ronaldo (133 de goluri).

Cifrele lui Messi din meciul cu Bolivia au fost de-a dreptul spectaculoase: a jucat 91 de minute, a marcat 3 goluri, a dat două pase decisive, a şutat pe poartă de 4 ori, o dată pe lângă poartă, a avut două driblinguri reuşite din două şi o acurateţe a paselor de 81%.

Reclamă
Reclamă

Ajuns la 37 de ani, Messi ia în calcul să evolueaze şi la Campionatul Mondial din 2026, ce va fi transmis în exclusivitate de Antena 1 şi AntenaPLAY.

Lionel Messi: „Mă simt ca un copil”

„Mă simt fericit când fanii îmi strigă numele. Iubesc să fiu aici şi să joc în Argentina. Nu îmi setez date legate de echipa naţională. Vreau să mă simt bine şi să simt afecţiunea oamenilor, pentru că ştiu că ar putea fi ultimele meciuri. Vreau să termin acest an şi o voi lua pas cu pas.

Nico Paz e un jucător fantastic, care creşte alături de un antrenor pe care îl ştiu bine. Se va simţi bine şi sper să crească alături de echipa naţională. Chiar dacă am 37 de ani, mă simt ca un copil. Cât timp mă voi simţi bine şi pot ajuta, voi continua să joc”, a spus Messi, citat de Marca.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:11

Biletele la FCSB – Rapid au fost puse în vânzare! Care sunt preţurile tichetelor pentru meciul de pe Arena Naţională

13:31

Revenire importantă la FCSB, pentru derby-ul cu Dinamo! Gigi Becali a anunțat echipa de start

13:30

Rafael Nadal a început să râdă când a fost întrebat de un posibil duel cu Novak Djokovic: „Amândoi am avut acest sentiment”

13:23

Bernadette Szocs participă la 3 probe la Campionatul European Individual: „Vreau să îmi apăr aurul şi argintul de la Munchen”

13:02

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK – PAOK! Derby-ul din Grecia este duminică, de la 20:30, în AntenaPLAY

12:55

Meciul Lituania – România, 1-2, transmis aseară de Antena 1 şi AntenaPLAY, lider detaşat de audienţă

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și