Închide meniul
Video

Noul transfer al FCSB-ului, Lukas Zima, a început fotbalul ca fundaş. Nu se teme de Gigi Becali: „E bine să fii sub presiune”

Publicat: 16 octombrie 2024, 20:55

Reclamă

Noul transfer al FCSB-ului, Lukas Zima, a început fotbalul ca fundaş. Nu se teme de Gigi Becali

Lukas Zima / AntenaSport

Becali anunţă că joi virează în conturile Petrolului banii pentru portarul din Cehia. Zima rămâne să apere la Ploieşti până la iarnă, când va putea fi legitimat de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

250 de mii de euro îl costă pe Becali transferul cehlui care apără la Petrolul. Zima va câştiga zece mii de euro pe lună la FCSB şi poate juca din ianuarie la campioana României. De gura lui Becali nu se teme.

Noul transfer al FCSB-ului, Lukas Zima, a început fotbalul ca fundaş. Nu se teme de Gigi Becali: „E bine să fii sub presiune”

Poate câteodată e bine să fii sub presiune, pentru că te face să dai tot ce ai mai bun la meciuri, la antrenamente”, a spus Lukas Zima pentru AntenaSport.

Portarul de aproape doi metri a început fotbalul ca fundaş.

Când eram tânăr, toată lumea zicea că sunt foarte, foarte înalt. Aşa m-au pus în poartă”.

Reclamă
Reclamă

„Mâine dau banii” Gigi Becali a spus suma cu care îl transferă pe Lukas Zima! Condiţia pentru ca cehul să fie titular la FCSB

Gigi Becali a spus suma cu care îl transferă pe Lukas Zima! Patronul FCSB-ului a anunţat că joi va fi semnat contractul cu Zima.

Becali a precizat că nu este exclus să îl vândă pe Ştefan Târnovanu, în cazul în care va apărea o ofertă foarte bună pentru portarul titular de la FCSB.

Cred că da, trebuie să dăm mâine banii. Mi-a zis MM dacă vrem să-l luăm, trebuie să dăm mâine banii. Și-i dăm. 250 de mii, MM știe detalii. Mă bag eu la un portar?

Reclamă

(n.r.- Va fi rezervă Zima?) Dacă-l vindem pe Târnovanu, de exemplu? (n.r.- dacă are ofertă pentru Târnovanu) Dacă un portar joacă la echipa națională și are aproape doi metri…”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Anterior, au apărut detalii despre transferul lui Lukas Zima la FCSB. Chiar dacă iniţial Petrolul a respins oferta de 250.000 de euro pentru Zima, în cele din urmă „Lupii Galbeni” au acceptat această sumă de transfer.

Lukas Zima (30 de ani) este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 850.000 de euro. Cehul are o înălţime de 1.96 metri, exact aşa cum doreşte Becali, căruia îi plac portarii înalţi.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Gigi Becali, anunţ surprinzător! Partida importantă la care FCSB va menaja jucători: „Am început să înţeleg fanatismul fanilor”

23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 EXCLUSIVNicolae Stanciu e cu gândul la World Cup 2026, după Lituania – România 1-2: „Vom da totul pentru a ataca Mondialul” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 5 VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY 6 VIDEOLionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina – Bolivia 6-0. Hattrick şi două assist-uri: „Vreau doar să mă simt bine”
Citește și