Închide meniul

Cum au reacţionat scoţienii după ce Gigi Becali a anunţat că joacă cu rezervele în meciul cu Rangers: „Surprizele legendare”

Alexandra Costea Publicat: 17 octombrie 2024, 10:15 / Actualizat: 17 octombrie 2024, 11:22

Reclamă
Cum au reacţionat scoţienii după ce Gigi Becali a anunţat că joacă cu rezervele în meciul cu Rangers: Surprizele legendare”

Cum au reacţionat scoţienii după ce Gigi Becali a anunţat că joacă cu rezervele în meciul cu Ranger

Gigi Becali, în deplasarea de la Salonic, după meciul cu PAOK - Profimedia

Cum au reacționat scoțienii după ce Gigi Becali a anunțat că joacă cu rezervele în meciul cu Rangers. Patronul FCSB-ului a dezvăluit tactica pe care o are pentru următorul meci din Europa League. Campioana României o întâlnește pe Rangers în a 3-a etapă din Europa League, pe 24 octombrie, de la ora 22:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu puțin timp, Gigi Becali a dezvăluit că intenționează să folosească a doua echipă în meciul din deplasare cu Rangers. Se pare că patronul roș-albaștrilor a luat această decizie din respectul pentru fanii care vor să vadă cea mai bună echipă în meciurile de pe teren propriu.

Cum au reacţionat scoţienii după ce Gigi Becali a anunţat că joacă cu rezervele în meciul cu Rangers

Presa scoțiană nu a rămas indiferentă după declarațiile latifundiarului din Pipera și a venit cu o reacție. Jurnaliștii au vorbit despre cum patronul roș-albaștrilor a gândit întreaga tactică pentru meciul din Europa League. Mia mult, yiariştii au numit-o pe FCSB varianta modernă a Stelei Bucureşti. Nu este pentru prima oară când presa internaţională asociază acest nume cu echipa patronată de Becali. Înainte de meciul cu PAOK, jurnaliştii eleni foloseau tot numele de ”Steaua” pentru formaţia roş-albastră. De aproape un deceni, FCSB şi CSA se luptă pentru marcă, identitate și palmares. Chiar dacă Curtea de Apel a luat deja o decizie în ceea ce priveşte palmaresul din perioada 1947-1998, ambele echipe îşi arogă dreptul de continuatoare a marelui club roș-albastru.

”Ar putea fi doar oglinzi și fum, dar nu pare a fi așa. Asta pentru că Gigi Becali, excentricul patron al viitoarei adversare a lui Rangers, FCSB, este decis să arunce una dintre surprizele sale legendare.

FCSB, varianta modernă a Stelei București, a avut un start strălucitor în Europa League, și se clasează pe locul patru, dar asta, în contrast cu performanțele din campionat, unde ocupă doar locul șapte în clasament.

Reclamă
Reclamă

Este evident o situație care nu îi convine deloc excentricului Becali și se pare că acesta ia problema în propriile mâini”, au notat jurnaliștii de la The Scottish Sun.

Gigi Becali a decis să menajeze jucătorii în deplasarea din Scoția

Patronul campioanei României a luat hotărârea de a introduce în teren prima echipă în meciurile cu Dinamo și Rapid. De asemenea, Gigi Becali a precizat că, în deplasarea din Scoția, la meciul cu Rangers, în rolul de titulari se vor afla rezervele. Cu toate acestea, în meciul cu Dinamo nu se va putea baza pe  Florin Tănase şi Siyabonga Ngezana. Cel mai probabil, aşa va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu rivalii din Ştefan cel Mare: Târnovanu – Crețu, Popescu, Dawa, Radunovic – Șut, Olaru – Miculescu, Băluță, Octavian Popescu – Bîrligea.

„Am spus că va fi echipa cea mai bună (n.r. cu Dinamo). Vom menaja niște jucători pentru meciul cu Rapid? Ce legătură are Rapid cu Dinamo? Menajăm jucătorii în Scoția, pentru meciul cu Rapid. Echipa care va juca cu Dinamo, aceea va juca și cu Rapid. Acolo nu (n.r. în Cupa României). Va juca echipa care joacă cu Rangers. Nu cea stas. La orice meci european de acasă facem pe plac suporterilor, că de aia au plătit bilete, să câștige cu echipa lor. (n.r. la meciul cu Universitatea Craiova) Jucăm cu aceeași echipă cu care jucăm cu Dinamo și Rapid. Și cu Midtjylland la fel.”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Campioana României ocupă locul 4 în clasamentul din Europa League, cu două victorii din tot atâtea posibile, și cu un golaveraj de 5-1. FCSB s-a impus în fața celor de la RFS, scor 4-1, și în fața celor de la PAOK, scor 1-0.

În Liga1, situația nu este însă la fel de bună. Înaintea derby-ului cu Dinamo, FCSB se află pe locul 7, cu 16 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat. ”Eternul derby” va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB! Detalii din contractul primului transfer al iernii

23:21

PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru „dulăi”

22:30

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

22:21

Dan Şucu, în „război” total cu Dinu Gheorghe: „Ai distrus Rapidul!” / „Rămâi la scaune şi canapele”. Schimb de replici uluitor

21:58

Bernadette Szocs, 2 meciuri într-o zi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!” 6 Tragedie în sportul românesc! Darius Vintilă a murit la 24 de ani: „Vestea ne-a cutremurat!”
Citește și