Închide meniul

Lionel Messi l-a învins pe Cristiano Ronaldo şi a primit titlul de GOAT! Anunţul făcut de argentinian despre retragere

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2024, 9:57

Reclamă
Lionel Messi l-a învins pe Cristiano Ronaldo şi a primit titlul de GOAT! Anunţul făcut de argentinian despre retragere

Lionel Messi l-a învins pe Cristiano Ronaldo şi a primit titlul de GOAT! Anunţul argentinianului despre retragere

Lionel Messi, cu trofeul primit de la Marca / Profimedia

Lionel Messi l-a învins pe Cristiano Ronaldo şi a primit titlul de GOAT! În cadrul unei gale organizate de publicaţia spaniolă Marca, campionul mondial cu Argentina a fost desemnat GOAT (n.r. cel mai mare din toate timpurile).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, marele său rival, a fost al doilea jucător în acest clasament.

Lionel Messi l-a învins pe Cristiano Ronaldo şi a primit titlul de GOAT! Anunţul argentinianului despre retragere

Lionel Messi a revenit de la echipa naţională a Argentinei, acolo unde a făcut spectacol în meciul cu Bolivia, marcând 3 goluri şi oferind 2 pase de gol. La Miami, campionul mondial din 2022 a primit Marca’s America Award, premiu oferit pentru că este cel mai titrat jucător din istorie, cu 46 de trofee în palmares.

„Îmi amintesc primul titlu pe care l-am câştigat. Îmi amintesc cu mult drag. Încă îmi e foame de trofee, chiar dacă sunt mai în vârstă şi familia mea creşte. Le simt susţinerea şi simt că sunt de neoprit.

Iubesc să joc fotbal şi tot ce îmi oferă acest sport. Am avut perioade de timp proaste cu Argentina, înainte de a cuceri tot ce avem astăzi, dar cred că acest lucru ne-a ajutat să devenim ce suntem astăzi.

Reclamă
Reclamă

Venirea mea la Inter Miami nu înseamnă că mă voi retrage în curând. Încă mai am mulţi ani de jucat.

(n.r. despre prezenţa la Cupa Mondială 2026) Încerc să nu mă gândesc prea departe. Mă gândesc la prezent. Sunt fericit şi bine în acest moment şi asta este important”, a declarat Lionel Messi, potrivit marca.com.

Reclamă

De asemenea, argentinianul a fost numit şi GOAT de către publicaţia spaniolă, într-un top în care Cristiano Ronaldo se află pe locul 2. Cei doi sunt urmaţi de Pele, Alfredo Di Stefano, Diego Maradona şi Johan Cruyff.

Lionel Messi, alegere surprinzătoare pentru Balonul de Aur: „Nimeni nu merită mai mult decât el”

Lionel Messi a făcut o alegere surprinzătoare pentru Balonul de Aur. Campionul mondial, care deţine recordul de Baloane de Aur primite (8), consideră că un coleg al lui de la naţionala Argentinei ar merita această distincţie.

Este vorba despre Lautaro Martinez, atacantul lui Inter Milano. Martinez nu se află printre favoriţii la Balonul de Aur 2024.

„Lautaro a avut un an spectaculos, a marcat în finală, a fost golgheterul Copei America. Nimeni nu merită Balonul de Aur mai mult decât el”, a declarat Lionel Messi, potrivit goal.com.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:57

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 octombrie

16:36

„Cărţile sunt făcute pentru un transfer!” Anunţ despre un titular de la FCSB: „Sută la sută o să plece!”

16:25

VIDEOBernadette Szocs – Annett Kaufmann (19:00), la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul românilor

15:33

Interes uriaş pentru România – Kosovo (Antena 1 şi AntenaPLAY, 15 noiembrie)! Câte bilete s-au vândut în 2 ore

15:02

VIDEOArtemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

1 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 4 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 5 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 6 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu
Citește și