Închide meniul

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2024, 11:14

Reclamă
Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon

Radu Drăguşin/ Profimedia

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon. Aceştia au tras concluziile, după evoluţiile fundaşului român, oferindu-i o notă stopperului naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a bifat trei meciuri ca titular la Tottenham, în acest sezon. Fundaşul a fost integralist în partida cu Coventry, din Cupa Ligii Angliei.

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon

Ulterior, Drăguşin a fost titularizat şi în partida cu Qarabag, din grupa de Europa League, însă a fost eliminat după doar şapte minute.

În derby-ul cu Manchester United, fundaşul naţionalei a fost trimis în teren pe final, bifând doar zece minute. Totodată, Drăguşin a fost titular şi în duelul cu Newcastle, iar englezii au analizat prestaţiile sale.

Presa din Anglia a notat faptul că Radu Drăguşin şi-a pus echipa sub presiune, după eliminarea suferită în duelul cu Qarabag. Englezii subliniază faptul că stopperul naţionalei este a treia opţiune a lui Ange Postecoglou pentru postul de fundaş central, după Cristian Romero şi Micky van de Ven.

Reclamă
Reclamă

Graţie evoluţiei din acest sezon, Radu Drăguşin a primit nota 5 din partea englezilor. Aceasta a fost a treia cea mai mică notă acordată jucătorilor lui Tottenham, după Destiny Udogie, care a fost notat cu 4, şi Timo Werner, care a primit 2,5.

„În prima apariţie a sa din acest sezon, împotriva lui Newcastle, Radu Drăguşin a arătat că este un fundaş puternic şi inteligent, cu soincronizare şi tehnică impresionante în dueluri. De la evoluţia aceea, a primit puţine şanse, în special din cauza unui cartonaş roşu încasat după şapte minute, fapt care a pus echipa sub o mare presiune, atât în meciul cu Qarabag, cât şi în următorul, cu Ferencvaros. Lipsa de oportunităţi de atunci face ca acest clasament să pară nedrept, deoarece s-a dovedit a fi a treia opţiune de fundaş central de care echipa avea nevoie disperată”, au notat cei de la spurs-web.com, despre Radu Drăguşin.

Cum a fost descris Radu Drăgușin de englezi, după ce a contribuit la golul victoriei României cu Lituania

S-a aflat cum a fost descris Radu Drăgușin de englezi, după ce a contribuit la golul victoriei României cu Lituania. Fundașul naționalei a impresionat în a patra victorie consecutivă obținută de „tricolori”, în Liga Națiunilor.

Reclamă

„Radu Drăgușin – proaspăt marcator al primului său gol pentru echipa națională a jucat a 24-a partidă pentru România. Echipa sa a revenit după ce a fost condusă și a obținut o victorie cu 2-1 în Lituania.

În urma unui penalty transformat de Armandas Kucys în minutul 7, Răzvan Marin a egalat cu o lovitură de pedeapsă 11 minute mai târziu, înainte ca fundașul nostru să joace un rol-cheie în ceea ce s-a dovedit a fi golul decisiv în minutul 65, ieșind din apărare pentru a lansa un contraatac și servindu-l pe Dennis Man, care l-a introdus pe Denis Draguș pentru a asigura cele trei puncte.

A patra victorie în Liga C o apropie pe România de revenirea în Liga B, după ceea ce a însemnat o lună impresionantă la echipa națională pentru jucătorul de 22 de ani”, au notat englezii despre Radu Drăgușin, după Lituania – România 1-2, pe site-ul oficial al lui Tottenham.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:02

VIDEOArtemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

14:34

Costel Gâlcă, anunţ de ultim moment despre Alexandru Cicâldău! Când va reveni pe teren la Universitatea Craiova

14:19

Carlos Sainz a aplaudat decizia FIA şi vine cu o idee nouă: „I-aş da cuiva care îşi asumă acest risc”

14:10

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei Greciei

14:00

Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY

13:27

VIDEOBernadette Szocs, victorie la dublu, la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

1 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 2 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 3 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 6 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei
Citește și