Închide meniul

Costel Gâlcă, anunţ de ultim moment despre Alexandru Cicâldău! Când va reveni pe teren la Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2024, 14:34

Reclamă
Costel Gâlcă, anunţ de ultim moment despre Alexandru Cicâldău! Când va reveni pe teren la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă, anunţ de ultim moment despre Alexandru Cicâldău

Alexandru Cicâldău, în timpul unui meci al Universităţii Craiova/ Profimedia

Costel Gâlcă a făcut un anunţ de ultim moment despre Alexandru Cicâldău. Antrenorul Universităţii Craiova a dezvăluit că mijlocaşul va reveni pe teren începând din etapa aceasta, când oltenii se vor duela cu Botoşani, pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău s-a întors la Universitatea Craiova la începutul lunii septembrie, însă nu a fost pus la punct cu pregătirea fizică, motiv pentru care nu a bifat încă niciun minut la formaţia lui Costel Gâlcă.

Costel Gâlcă, anunţ de ultim moment despre Alexandru Cicâldău

Costel Gâlcă a dezvăluit ce se va baza pe Alexandru Cicâldău în partida cu Botoşani, oferind asigurări că mijlocaşul va fi pe teren la duelul cu moldovenii.

Antrenorul Universităţii Craiova a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cicâldău, fiind convins că acesta o va ajuta pe formaţia din Bănie.

„Alex este un jucător care ne va ajuta foarte mult, are o calitate foarte bună. Este un jucător care joacă rapid, gândește rapid și atunci viteza noastră de joc va crește. Ca antrenor aveam nevoie de un jucător ca el.

Reclamă
Reclamă

Am avut două săptămâni foarte bune, este important să avem o atitudine mult mai bună. Vorbesc atât de titlu pentru că vreau să fie ceva normal în acest club. Au un lot destul de bun cei de la Botoșani, au un antrenor cu experiență care știe ce vrea de la echipa lui.

Ne dorim să fie alături de noi, au făcut drumuri prin țară și au fost tot timpul alături de noi. Avem nevoie să revină cât mai repede pentru că este mult mai ușor pentru noi și pentru jucători. (n.r. – Pe Alex îl vedem în teren?) Cu siguranță o să fie”, a declarat Costel Gâlcă, în conferinţa de presă susţinută înainte de Universitatea Craiova – Botoşani.

Alexandru Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1

Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Proaspătul jucător al Universităţii Craiova l-a devansat pe colegul său de echipă, Alex Mitriţă.

Reclamă

Cicâldău câştigă 75.000 de euro pe lună la Universitatea Craiova, sumă care e plătită atât de echipa lui Rotaru, cât şi de Galatasaray în acest sezon. Mitriţă are un salariu de aproape 60.000 de euro.

”Cicâldău e cel mai bine plătit jucător din România. În momentul ăsta, Craiova are primii trei jucători cel mai bine plătiți din România, cu mult peste ceilalți. Sunt Cicâldău, Mitriță și Ivan, peste jumătate de milion fiecare”, a declarat Daniel Stanciu pentru digisport.ro.

La FCSB, cel mai bine plătit jucător este Vlad Chiricheş, căruia Becali i-a propus să se retragă şi să ocupe o funcţie în club. Chiricheş câştigă 30.000 de euro pe lună. Florin Tănase are şi el un salariu de 350.000 de euro pe an.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:24

Ronnie Gibbons l-a acuzat pe fostul patron de la Fulham şi Harrods, Mohamed Al Fayed, că a încercat să o sărute forţat, în 2000

18:23

Acord total între galeriile de la FCSB şi Rapid. Viorel Moldovan, anunţ triumfător: „Ne bucurăm!”

18:20

LIVE VIDEOBernadette Szocs joacă acum la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul românilor

17:49

„Şanse spre 100% să ne calificăm la Mondial” Dan Petrescu ştie care este secretul succesului lui Mircea Lucescu: „Şi-a dat seama”

17:23

David Popovici şi-a decis viitorul şi a semnat un nou contract până în 2028: „Este adevărat!”

16:57

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”

1 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 4 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 5 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 6 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu
Citește și