Închide meniul

Interes uriaş pentru România – Kosovo (Antena 1 şi AntenaPLAY, 15 noiembrie)! Câte bilete s-au vândut în 2 ore

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2024, 15:33

Reclamă
Interes uriaş pentru România – Kosovo (Antena 1 şi AntenaPLAY, 15 noiembrie)! Câte bilete s-au vândut în 2 ore

Interes uriaş pentru România - Kosovo (15 noiembrie, Antena 1 şi AntenaPLAY! Câte bilete s-au vândut în 2 ore

Jucătorii României, pe Arena Naţională / Profimedia

Este un interes uriaş pentru meciul România – Kosovo, partidă care va avea loc pe 15 noimebrie şi va fi transmisă în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După două meciuri disputate în deplasare, fanii naţionalei sunt nerăbdători să vadă jucătorii lui Mircea Lucescu. În cursul zilei de vineri, FRF a pus la vânzare biletele pentru ultimele două meciuri din această campanie de Nations League.

Interes uriaş pentru România – Kosovo (15 noiembrie, Antena 1 şi AntenaPLAY! Câte bilete s-au vândut în primele 2 ore

Lideri după primele patru etape, cu patru victorii, tricolorii prezintă un interes uriaş pentru fani. La numai două ore de la punerea în vânzare a biletelor, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că s-au vândut deja 15.000 de tichete.

România va juca pe 15 noiembrie cu Kosovo şi mai are nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura matematic primul loc al grupei. În tur, jucătorii lui Mircea Lucescu s-au impus fără drept de apel, cu 3-0, în meciul care a fost transmis pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

România va reveni în luna noiembrie pe Arena Naţională. Ultima dată, „tricolorii” au jucat pe cel mai mare stadion al ţării în luna martie, într-un meci amical disputat în compania Irlandei de Nord, încheiat la egalitate, scor 1-1. Ultimul meci oficial al României pe Arena Naţională a fost cel cu Elveţia, din preliminariile EURO 2024, când golul marcat de Denis Alibec a adus victoria şi i-a asigurat României prima poziţie în grupă.

Cel mai ieftin bilet la meciurile cu Kosovo şi Cipru costă 35 de lei, la peluze, în timp ce preţul pentru un tichet la tribune este de 60 de lei, potrivit frf.ro.

UEFA a sancționat România după meciul cu Lituania, din Ghencea

UEFA a sancționat România după meciul cu Lituania, din Ghencea! Federația Română de Fotbal a primit nota de plată, pentru partida disputată în luna septembrie.

Reclamă

La meciul cu Lituania, câștigat de România cu scorul de 3-1, unii spectatori au avut un comportament neadecvat și au afișat un banner neadecvat pentru un eveniment sportiv.

Suma pe care FRF trebuie să o plătească celor de la UEFA este de 22.500 de euro, pentru bannerul afișat de suporterii echipei naționale. De asemenea, din cauza comportamentului fanilor, Federația a mai primit o amendă, în valoare de 30.000 de locuri.

Totodată, FRF va scoate la vânzare cu 3000 de bilete mai puțin față de capacitatea stadionului pentru meciul cu Kosovo, de pe data de 15 noiembrie. Meciul va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la ora 21.45.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

LIVE VIDEOEliza Samara joacă acum la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor

20:46

„Eşti precum vinul?” Constantin Budescu, răspuns genial după „dubla” reuşită la 35 de ani. „Budi” a dat recital la Buzău!

20:30

LIVE SCOREUniversitatea Cluj – Oţelul Galaţi 0-0. Duel de foc între liderul Ligii 1 şi singura echipă neînvinsă

20:21

Constantin Budescu, gol fabulos în Gloria Buzău – Hermannstadt. Un călcâi şi două „exterioare” înaintea execuţiei finale

20:10

Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la Dinamo – FCSB: „Jumătate dintre bilete sunt luate de fanii noştri!”

20:00

LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente e ACUM, în AntenaPLAY

1 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 2 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 6 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei
Citește și