Închide meniul
VIDEO

Carlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări

Publicat: 27 octombrie 2024, 1:07

Reclamă
Carlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări

Carlos Sainz a câştigat cursa din Marele Premiu al Mexicului, live pe Antena Stars şi AntenaPLAY

Carlos Sainz/ Profimedia

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului | Carlos Sainz va pleca din pole-position în Marele Premiu al Mexicului! Pilotul de la Ferrari a obţinut al şaselea pole-position al carierei pe circuitul „Hermanos Rodriguez”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Sainz a avut două tururi perfecte în ultima parte a calificărilor din Mexic. Charles Leclerc, colegul său de echipă, va pleca de pe locul al patrulea. Max Verstappen a încheiat calificările pe locul secund, iar pe trei s-a clasat Lando Norris.

Calificările din Marele Premiu al Mexicului au fost pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY | Cursa, duminică, de la 21:45, pe Antena Stars şi AntenaPLAY

Update: Carlos Sainz va pleca din pole-position în Marele Premiu al Mexicului! Max Verstappen şi Lando Norris au completat podiumul în calificări.

Update 00:40: Steag roşu pe finalul Q2! Tsunoda a făcut accident, şi a doua parte a calificărilor a fost oprită. Tsunoda, Lawson, Alonso, Stroll şi Bottas au fost eliminaţi.

Update 00:18: S-a încheiat prima parte a calificărilor! Dezastru pentru Oscar Piastri şi Sergio Perez, care au fost eliminaţi, la fel ca şi Colapinto, Ocon şi Zhou. Lando Norris a înregistrat cel mai bun timp.

Reclamă
Reclamă

Update 24:00: Au început calificările!

Update 23:45: În scurt timp vor începe calificările pentru cursa din Marele Premiu al Mexicului!

Update 21:30: Oscar Piastri a fost cel mai rapid pilot în al treilea antrenament din Marele Premiu al Mexicului. Acesta a înregistrat timpul de 1:16:492, fiind urmat de colegul de echipă, Lando Norris. Pe locurile trei şi patru s-au clasat Charles Leclerc şi Max Verstappen.

Reclamă

Update 20:30: A început al treilea antrenament din Marele Premiu al Mexicului!

Update 02:30: Carlos Sainz a fost cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Mexic. Pilotul celor de la Ferrari a înregistrat cel mai bun timp la 1:17.699. El a fost urmat de Oscar Piastri (1:17.877) şi Yuki Tsunoda (1:17.878). Japonezul termină pe locul 3 FP2, aşa cum s-a întâmplat şi în prima sesiune.

Update 01:13: Steag roşu! George Russell a pierdut controlul monopostului la ieşirea din virajul 8 şi a intrat în parapet.

Update 22:32: George Russell a fost cel mai rapid pilot din FP1. Cel mai bun tur al britanicului a fost înregistrat la 1:17.998. El a fost urmat de Carlos Sainz şi Yuki Tsunoda.

Update 22:05: S-a reluat sesiunea.

Update 21:51: Steag roşu! Alexander Albon şi Oliver Bearman s-au ciocnit, iar pilotul Williams a ajuns în parapet. Nici Bearman nu a putut duce monopostul lui Leclerc înapoi la boxe.

Update 21:40: S-a reluat sesiunea.

Update 21:35: Steag roşu! Sesiunea este oprită pentru curăţarea circuitului.

Update 21:30: A început prima sesiune de antrenamente din Mexic!

Cu 4 tururi înainte de final, Lando Norris l-a depăşit pe Max Verstappen şi a trecut pe locul al treilea. Comisarii de cursă au luat decizia de a-l penaliza pe pilotul McLaren cu 5 secunde pentru că în momentul în care a trecut de Max Verstappen a depăşit limitele circuitului. Asfel, Verstappen a terminat cursa pe locul al treilea la „masa verde”. Olandezul a dat un răspuns diplomat când a fost întrebat despre duelul cu Lando Norris de la Austin.

A fost o cursă dificilă, nu am avut ritmul să atac. A fost o cursă diferită, de ceea ce s-a întâmplat sâmbătă. Foarte multă subvirare la nivelul maşinii. Nu puteam frâna cât putem de târziu. A trebuit să îş ţin pe Lando în spate. Să fiu pe podium este un rezultat bun. A ieşit foarte larg. Am propria opinie, dar nu trebuie să o spun. Comisarii au hotărât deja„, a spus Max Verstappen, după Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite.

La rândul său, Lando Norris a contestat decizia comisarilor de cursă care l-au penalizat cu 5 secunde. Sancțiunea de pe COTA i-a adus mari probleme lui Lando Norris în lupta pentru titlul de campion mondial. Pilotul McLaren se află pe locul doi în clasamentul general, cu 297 de puncte. Olandezul de la Red Bull se află pe prima poziţie cu 354 de puncte. Britanicul în vârstă de 24 de ani insistă că nu trebuia să fie penalizat și îi acuză pe comisari că s-au grăbit să ia o decizie.

„Cred că există din nou inconsecvență, dar este greu. Pentru mine, este doar o decizie grăbită. Ei nu aud și nu înțeleg punctele noastre, ceea ce ar trebui să facă după cursă. Vor doar să ia o decizie la momentul respectiv, astfel încât să nu modifice punctele. Este o decizie grăbită și nu aud punctul meu de vedere sau pe cel al echipei, sau chiar punctul lui Max. Nu cred că este cel mai corect lucru, dar astăzi a fost o penalizare și nu pot face mare lucru în afară de a accepta asta”, a declarat Lando Norris.

Vineri, 25 octombrie

Sâmbătă, 26 octombrie

Duminică, 27 octombrie

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului

Ferrari va încerca şi la Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului să repete performanţa fantastică de la Austin. Charles Leclerc şi Carlos Sainz s-au clasat pe primele două locuri în Statele Unite, iar o performanţă similară ar arunca în aer lupta pentru titlul mondial la constructori. McLaren este lider cu 544 de puncte, urmată de Red Bull cu 504 puncte şi de Ferrari cu 496 puncte.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 2 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 3 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 4 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 5 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică 6 Explicaţia lui Carlo Ancelotti, după reacţia la adresa lui Hansi Flick. Reproşuri după Real Madrid – FC Barcelona 0-4
Citește și