Închide meniul

Pleacă sau nu Oscar Piastri la Red Bull. Australianul a reacţionat după ce s-a zvonit că părăseşte McLaren

Alexandra Costea Publicat: 25 octombrie 2024, 11:39

Reclamă
Pleacă sau nu Oscar Piastri la Red Bull. Australianul a reacţionat după ce s-a zvonit că părăseşte McLaren

Pleacă sau nu Pleacă sau nu Oscar Piastri la Red Bull

Oscar Piastri, la Marele Premiu al Statelor Unite - Profimedia

Pleacă sau nu Oscar Piastri la Red Bull? E întrebarea care a stat pe buzele tuturor în ultima perioadă. După ce s-a zvonit că ar vrea să se despartă de McLaren, australianul în vârstă de 23 de ani face lumină în acest caz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oscar Piastri concureză pentru al doilea sezon de Formula 1 ca pilot McLaren. Până acum, australianul acâştigat două curse în Marele Circ şi are 9 clasări pe podium.

Pleacă sau nu Oscar Piastri la Red Bull. Australianul a reacţionat după ce s-a zvonit că părăseşte McLaren

La începutul acestei săptămâni, Helmut Marko, directorul Red Bull, a declarat că managerul lui Oscar Piastri ar fi început discuţiile cu echipa austriacă pentru un posibil transfer.  Australianul în vârstă de 23 de ani este manageriat de Mark Webber, care a pilotat pentru Red Bull în perioada 2007-2013. De asemenea, Helmut Marko a precizat că Webber a căutat intens să înceapă negocierile pentru viitorul pilotului său.

După zvonurile lansate de consilierul Red Bull, Oscar Piastri a ales să facă lumină în acest caz. Pilotul McLaren a dezvăluit că nu are momentan intenţia de a schimba echipa, mai ales că se simte bine în familia „papaya”.

„Cu siguranță nu. Sunt foarte fericit unde sunt. Sunt sub contract pentru următorii doi ani de acum încolo și cu siguranță nu caut să merg în altă parte. Nu ar fi o săptămână în F1 fără câteva comentarii de la Helmut”, a declarat australianul pentru racingnews365.com.

Reclamă
Reclamă

Oscar Piastri a impresionat pe toată lumea din momentul în care a ajuns în paddock. În primul său an la McLaren, australianul a câştigat o cursă de sprint. Anul acesta, Piastri a devenit câştigătorul a două Mari Premii, în Ungaria şi în Azerbaijan.

Australianul ocupă locul al patrulea în clasamentul general al piloţilor, cu 247 de puncte. Pe locul 3 se află Charles Leclerc, cu 275 de puncte, pe locul al doilea este Lando Norris, cu 297 de punce. Clasamentul general este condus de olandezul Max Verstappen, cu 354 de puncte.

Weekendul acesta, specatcolul din Formula 1 continuă la Marele Premiu al Mexicului. Cursa va fi în direct duminică, de la ora 22:00 pe AntenaStars şi în AntenaPLAY. Vezi programul întreg al weekendului de cursă AICI.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și