Închide meniul
VIDEO

Los Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică

Alex Masgras Publicat: 27 octombrie 2024, 2:39

Reclamă
Los Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică

Los Angeles Clippers - Denver Nuggets LIVE VIDEO în AntenaPLAY

James Harden şi Nikola Jokic / Profimedia

Meciul Los Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost transmis în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Echipa lui James Harden s-a impus cu scorul de 109 la 104, după un final dramatic de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două rivale de conferinţă s-au întâlnit în al doilea meci al sezonului, pe terenul celor de la Denver. Atât Clippers, cât şi Nuggets, veneau la această partidă după înfrângeri în primul meci al sezonului.

Los Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY!

Final: LA Clippers – Denver Nuggets 109-104! Victorie pentru echipa lui James Harden, după un final încins.

Update: Los Angeles Clippers – Denver Nuggets 80-84! Jokic a reușit să puncteze spectaculos, în startul sfertului 4.

Finalul sfertului 3: Denvers Nuggets o conduce cu 71 la 70 pe LA Clippers!

Reclamă
Reclamă

Finalul sfertului al 2-lea! LA Clippers – Denver Nuggets 48 – 42! Harden și Jokic au executat lovituri libere!

UPDATE: LA Clippers – Denver Nuggets 40 – 24, la jumătatea sfertului al 2-lea!

UPDATE: Finalul primului sfert! LA Clippers – Denver Nuggets 27-19 – James Harden a transformat 2 lovituri libere, în ultimele momente ale sfertului.

Reclamă

UPDATE: LA Clippers – Denver Nuggets 8-9, după primele minute ale sfertului 1!

Update: A început duelul dintre Los Angeles Clippers şi Denver Nuggets!

În primul meci al noului sezon din NBA, Los Angeles Clippers a pierdut meciul de pe noua arenă, Intuit Dome, în faţa celor de la Pheonix Suns, scor 113-116. De partea cealaltă, Denver Nuggets a cedat, tot pe teren propriu, în faţa celor de la Oklahoma City Thunder, scor 87-102.

Sezonul trecut, în cele patru întâlniri directe, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Denver s-a impus în duelurile din noiembrie 2023, în timp ce Clippers a câştigat meciurile din decembrie şi aprilie.

Denver Nuggers nu se va putea baza pe DaRon Holmes II şi Peyton Watson, în timp ce de la Los Angeles Clippers vor lipsi Mo Bamba şi Kawhi Leonard.

NBA, cea mai importantă ligă de baschet din lume, va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Starurile din NBA, Stephen Curry, Kevin Durant, Anthony Davis sau LeBron James, vor lupta în AntenaPLAY pentru supremaţia din baschetul nord-american.

Sezonul actual de NBA este unul al recordurilor, având cel mai mare număr de jucători internaționali, cu un record istoric în acest an de 125 de jucători din 40 de țări. Competiția aduce la start 29 de echipe din Statele Unite şi una din Canada.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:09

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial joacă în primul tur la Hong Kong

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

11:06

Decizie radicală luată de Gigi Becali înainte de Dinamo – FCSB: „Toţi!”. Anunţul momentului făcut de patronul campioanei României

10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și