Închide meniul

Reacţia lui Neymar după Real Madrid – Barcelona 0-4. Fostul star a catalanilor a descris victoria în doar două cuvinte

Alexandra Costea Publicat: 27 octombrie 2024, 9:24

Reclamă
Reacţia lui Neymar după Real Madrid – Barcelona 0-4. Fostul star a catalanilor a descris victoria în doar două cuvinte

Reacţia lui Neymar după Real Madrid – Barcelona 0-4

Neymar, în 2016, pe vremea când juca la Barcelona - Profimedia

Neymar a reacționat pe rețelele de socializare după Real Madrid – Barcelona 0-4. Fostul star al catalanilor nu s-a putut abține după ce Barcelona a învins-o categoric pe marea sa rivală, în primul El Clasico al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona s-a impus categoric în fața marei sale rivale, în deplasare, cu 4-0. Golurile catalanilor au fost marcate de Robert Lewandowski (dublă), Lamine Yamal și Raphinha. Victoria catalanilor a atras numeroase reacţii pe reelele de socializare, printre care şi a foştilor săi jucători. Neymar şi Gerard Pique au celebrat în mediul online victoria Barcelonei.

Reacţia lui Neymar după Real Madrid – Barcelona 0-4. Fostul star a catalanilor a descris victoria în doar două cuvinte

La scurt timp după fluierul final de pe Santiago Bernabeu, Neymar a venit cu o reacție în mediul online. Brazilianul a comentat la un videoclip în care Raphinha sărbătorește succesul obținut cu Real Madrid, postat de pagina oficială de Instagram al Barcelonei. Fostul star al catalanilor a descris victoria Barcelonei prin doar două cuvinte.

”Visca Barca (n.r. Trăiască Barcelona)”, a fost reacția lui Neymar la postarea Barcelonei.

Reclamă
Reclamă

Neymar a fost unul dintre cei mai iubiți jucători ai Barcelonei din ultimii zece ani. Brazilianul în vârstă de 32 de ani a evoluat pentru catalani în perioada iulie 2013 – august 2017. În tricoul formației de pe Camp Nou, Neymar a avut 186 de apariții, unde a reușit să marcheze de 105 ori și să ofere 76 de assist-uri. La Barcelona, brazilianul a câștigat o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei, două titluri în La Liga, trei cupe ale Spaniei și o Supercupă a Spaniei.

În prezent, brazilianul în vârstă de 32 de ani evoluează în Arabia Saudită, la Al Hilal. Neymar s-a întors pe teren la un an după ce a suferit o accidentare serioasă la genunchi. Cota de piaţă a brazilianului este estiată la 30 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Meciurile din Liga Asiei în care evoluează și fostul star al Barcelonei pot fi urmărite în exclusivitate pe AntenaPLAY.

Mesajul lui Gerard Pique după ce Barcelona a umilit-o pe Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu

Pique, un cunoscut rival al lui Real Madrid, a fost în culmea fericirii după meciul în care Robert Lewandowski, Lamine Yamal şi Raphinha au făcut spectacol şi au dus Barcelona la 6 puncte în faţa lui Real Madrid.

Reclamă

„Suntem unici. Nu pot fi niciodată ca noi. Cu toți tinerii crescuți în La Masia. Ce recital, ce mândrie!”, a fost mesajul postat de fostul căpital al Barcelonei, pe X, la finalul partidei care a adus a 10-a victorie a sezonului de La Liga pentru catalani.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și