Închide meniul

Momentul în care milionarul român nu a avut pic de milă de Irinel Columbeanu, ajuns falit şi abandonat într-un azil

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2024, 9:33

Reclamă
Momentul în care milionarul român nu a avut pic de milă de Irinel Columbeanu, ajuns falit şi abandonat într-un azil

Momentul în care milionarul român nu a avut pic de milă de Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, la azil - viva.ro

Momentul în care milionarul român nu a avut pic de milă de Irinel Columbeanu, ajuns falit şi abandonat într-un azil a venit cu un an în urmă, când fostul om de afaceri cu o avere de 150 de milioane de euro ajuns să trăiască cu ajutorul financiar al altor oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, Columbeanu se află tot la azilul din Ghermăneşti, iar pensia de 2000 de lei nu îi ajunge pentru plată, restul de 6.000 de lei venind din partea directorului azilului, Ion Cassian. Gigi Becali a fost cel care nu a înţeles cum a ajuns Irinel într-o asemenea situaţie.

Momentul în care milionarul român nu a avut pic de milă de Irinel Columbeanu

„Normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci, că, săraca, ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel, îl pot ajuta!

Reclamă
Reclamă

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro. 

Irinel Columbeanu a fost umilit de românul care are pensie de 11.000 de euro

Nu toată lumea a avut milă de Irinel Columbeanu, după ce acesta a pierdut o avere de 150 de milioane de euro şi a ajuns să locuiască într-un azil, unde mare parte din cheltuieli sunt suportate de alte persoane.

Silviu Prigoană e pe lista celor care au ţinut chiar să îi explice lui Irinel cum a ajuns să câştige o pensie uriaşă, 11.000 de euro, pentru că a avut grijă de propria avere.

Reclamă

„Ești milionar la tinerețe, dar nu știi cum te duce viața. De aceea în viață trebuie să fii prevăzător. Dacă și Columbeanu făcea ca mine, și măcar 4000-5000 de euro dădea pe lună la Stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani.

Timp de 20 de ani, eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar.

Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea”, spunea, în trecut, Silviu Prigoană.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și