Închide meniul
Video

Moment comic în ultimul antrenament de la MP al Mexicului. Un mecanic s-a rostogolit în faţa monopostului lui Charles Leclerc

Alexandra Costea Publicat: 27 octombrie 2024, 12:59

Reclamă

Moment comic în ultimul antrenament de la MP al Mexicului

Un mecanic Ferrari a căzut în faţa monopostului lui Lecelerc - Captură foto AntenaPlay

Un mecanic Ferrari a fost protagonistul unui moment comic în ultima sesiune de antrenamente de la Marele Premiu al Mexicului. Acesta a căzut şi s-a rostogolit în faţa monopostului lui Charles Leclerc în momentul în care pilotul ieşea din garaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu al Mexicului va fi transmisă în direct pe AntenaStars și în AntenaPLAY de la ora 22:00.

Moment comic în ultimul antrenament de la MP al Mexicului. Un mecanic s-a rostogolit în faţa monopostului lui Charles Leclerc

Incidentul a avut loc în momentul în care pilotul Ferrari se pregătea să iasă pe circuit în ultima sesiune de antrenament a weekendului. Aşa cum se întâmplă de obicei, Charles Leclerc era îndrumat să iasă din garaj de mecanicul său, care se asigura că nu există riscul să se ciocnească cu un alt pilot.

Protagonistul incidentului este mecanicul Alessandro Fusaro, care în timp ce mergea cu spatele, s-a împiedicat. Acesta a căzut pe spate şi s-a rostogolit chiar în faţa lui Leclerc. În cele din rmă, Fusaro şi-a asigurat colegii că este ok şi că nu s-a rănit.

Leclerc a văzut întregul incident şi a intervenit pe radio. „Foarte frumos”, i-a spus monegascul în limba italiană. Chiar şi comentatorul F1 TV Alex Jacques a remarcat incidentul şi a început să râdă.

Reclamă
Reclamă

„Ai grijă acum! A reacţionat ca un profesionist. Trebuie să recunosc, nu-mi amintesc vreodată că cineva să se împiedice în timp ce îndruma o mașină să iasă din garaj”, a râs Alex Jacques.

Alessandro Fusaro a devenit celebru pe reţelele socializare în ultima perioadă. Mecanicul a câştigat aprecierea a zeci de mii de fani Formula 1 datorită unuia dintre tatuajelor slae. Acesta îl are tatuat pe mâna stângă pe Guido, un personaj celebru din filmul de animaţie Cars. Singura diferenţă este că mecanicul a ales să-l coloreze roşu, nu albstru, aşa cu este în filmul pentru copii.

Charles Leclerc va pleca al patrulea de pe grila de start în cursa din Marele Premiu al Mexicului. Monegascul se află pe locul al treilea în clasamentul general al piloţilor, cu 275 de puncte.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:14

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și