Închide meniul

Cine va purta banderola de căpitan pentru giuleşteni în derby-ul FCSB-Rapid. Cristian Săpunaru, marele absent al rapidiştilor

Alexandra Costea Publicat: 27 octombrie 2024, 14:12

Reclamă
Cine va purta banderola de căpitan pentru giuleşteni în derby-ul FCSB-Rapid. Cristian Săpunaru, marele absent al rapidiştilor

Cine va purta banderola de căpitan pentru giuleşteni în derby-ul FCSB-Rapid

Marius Şumudică a hotărât cine va fi căpitan în derby-ul cu FCSB - Profimedia

Marius Şumudică a decis cine va purta banderola de căpitan pentru giuleşteni în derby-ul FCSB-Rapid. Cristian Săpunaru va lipsi din derby-ul de duminică seară. FCSB şi Rapid se întâlnesc pe Arena Naţională, de la 21:00. Meciul din etapa a 14-a din Liga 1 va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul împotriva campioanei României vine cu o mare surpriză în lotul giuleştenilor. Cristian Săpunaru este marele absent din tabăra alb-vişiniilor.

Cine va purta banderola de căpitan pentru giuleşteni în derby-ul FCSB-Rapid. Cristian Săpunaru, marele absent al rapidiştilor

Marius Şumudică a ales cine va purta banderola de căpitan în această seară. Se pare că în lipsa lui Cristian Săpunaru, Răzvan Onea va fi căpitan în partida contra roş-albaștrilor, potrivit informațiilor obținute de Fanatik. Decizia a venit la scurt timp după ce veteranul alb-vișiniilor nu a fost prezent la ultimul antrenament.

Răzvan Onea, noul căpitan al rapidiştilor susține că trebuie să fie foarte atenți în meciul contra campioanei României.

„Să nu mai credem că după ce o batem pe FCSB s-a terminat campionatul. În subconștient, există o relaxare când batem FCSB-ul. Sper că am învățat din sezonul trecut, pentru că nu s-a întâmplat de două ori după ce am bătut să cădem”, a declarat Onea, conform sursei citate.

Reclamă
Reclamă

Cristian Săpunaru s-a accidentat după victoria categorică în faţa lui Farul Constanţa, cu 5-0

Săpunaru a fost căpitan în meciul contra lui Farul Constanţa. Din nefericire, în minutul 43, acesta a acuzat dureri la gleznă și a fost înlocuit de Cristian Ignat cu două minute înainte de pauză. Pentru prestația sa din Giuleşti, fundașul în vârstă de 40 de ani a primit nota 6,3 din partea site-ului de specialitate Sofascore.

După victoria cu 5-0 împotriva elevilor lui Gică Hagi, Şumudică a mărturisit că nu știe 100% dacă Săpunaru se va reface pentru derby-ul cu FSCB.

„(n.r. e apt Săpunaru pentru FCSB, din ce știi la momentul ăsta?) Nu știu ce să spun, șchiopăta. 60 cu 40 să zic așa, în momentul de față. 60 nu, 40 și-ar putea să-și revină, dar este un jucător care trece peste momentele astea.

Reclamă

Face sacrificii pentru Rapid și sunt ferm convins că și-ar dori foarte mult să joace meciul ăsta, mai ales că în momentul în care joci în 3 fundași centrali, Săpunaru pentru mine este indispensabil”, a declarat Marius Șumudică.

Despre starea lui Săpunaru a vorbit şi Robert Niță. Se pare că fundalul se confruntă de mult timp cu această accidentare.

„Are o accidentare care îl chinuie de mult timp. Nu e ceva ce a simțit doar la meciul cu Farul. A jucat în multe meciuri cu infiltrații, cam de când a venit Șumudică. El se chinuie de mult timp cu accidentarea asta. E o zonă dureroasă în care nu te poți proteja foarte mult”, a dezvăluit Robert Niță.

40.ooo de suporteri sunt aşteptaţi la derby-ul FCSB-Rapid

Se anunţă o atmosferă incendiară la deby.ul dintre FCSB şi Rapid. Aproximativ 40.000 de oameni sunt aşteptaţi în tribune diseară, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.  Mihai Stoica a mărturisit că eșecul drastic din Europa League al lui FCSB nu i-a influențat pe fanii campioanei, care continuă să fie aproape de echipă.

„Aseară sărisem de 30.000. Probabil în jur de 40.000 vor fi. S-au cumpărat peste 10.000 de bilete după meciul de joi cu Rangers, deci ce influență să aibă rezultatul? E o altă competiție, deci n-a avut nicio influență. Noi jucăm într-o competiție unde am vândut 25.000 de pachete. Am jucat cu RFS cu vreo 34.000 de spectatori în tribune”, a declarat MM Stoica.

FCSB și Rapid se întâlnesc duminică, pe 27 octombrie la ora 21:00 pe Arena Națională. Ambele formaţii vin după victorii obţinute în campionat, etapa trecută. Roş-albaştrii au învins-o pe eterna rivală Dinamo cu 2-0, în deplasare. De asemenea, giuleştenii au făcut un show senzaţional pe teren propriu după ce au înscris 5 goluri în poarta elevilor lui Gică Hagi. Alex Dobre, cea mai nouă achiziţie a lui Dan Şucu, a reuşit să marcheze o dublă chiar la debutul în tricoul alb-vişiniilor.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și