Închide meniul
VIDEO

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep şi l-a imitat pe Mario Balotelli: „Why always me?”

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2024, 16:08

Reclamă
Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep şi l-a imitat pe Mario Balotelli: „Why always me?

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep şi l-a imitat pe Mario Balotelli

Colaj Deian Sorescu - Mario Balotelli - Fanatik - Profimedia Images

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep, în victoria cu 3-1 din meciul cu Konyaspor, din etapa a 10-a din campionatul Turciei. Alexandru Maxim a oferit şi el un assist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 81, internaţionalul român a primit o pasă perfectă în flancul drept şi a şutat puternic la colţul lung, stabilind scorul final. Asta nu a fost singurul mod în care a ieşit în evidenţă.

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep şi l-a imitat pe Mario Balotelli

Sorescu şi-a ridicat tricoul pe care a avut un mesaj incredibil, prin care l-a imitat pe Mario Balotelli: „Why always me”, a apărut scris pe tricoul alb al fostului jucător de la FCSB.

Reclamă
Reclamă

Sorescu l-a imitat pe SuperMario Balotelli, care, în 2011, într-un derby Manchester United – Manchester City 1-6, a avut acelaşi mesaj, după marcarea unui gol.

Pentru Deian Sorescu, fundaşul de 27 de ani cotat la 1.7 milioane de euro, acesta a fost al doilea gol al sezonului în tricoul lui Gaziantep, în cele 9 partide adunate.

Alexandru Maxim a ieşit şi el în evidenţă cu un assist, la golul de 1-1 îscris de Ersoy, fiind înlocuit în minutul 75. Pentru mijlocaş, aceasta a fost prima pasă decisivă, el trecându-şi în cont şi două goluri.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și