Închide meniul

Dumitru Dragomir a criticat jucătorii Rapidului după derby: „Ăla e leneş, sau e nepregătit. Să slăbească”

Dan Roșu Publicat: 28 octombrie 2024, 8:33

Reclamă
Dumitru Dragomir a criticat jucătorii Rapidului după derby: „Ăla e leneş, sau e nepregătit. Să slăbească

Dumitru Dragomir a criticat jucătorii Rapidului după derby

Dumitru Dragomir, în timpul unui interviu

Dumitru Dragomir a criticat mai mulţi jucători ai Rapidului după derby-ul de pe Arena Naţională, încheiat la egalitate, 0-0. Aaron Boupendza şi Clinton N’Jie nu au lipsit de pe lista fostului şef de la LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Rapidul, nu mă așteptam. Dacă avea valoare mare ăla (n.r.Boupendza), așa cum se vorbește despre el, putea să dea gol.

Dumitru Dragomir a criticat jucătorii Rapidului după derby

(n.r.-Ați remarcat pe cineva?) Galeriile, pe ele le-am remarcat în mod special. Și pe Ignat, dacă nu o comite acum. Și portarul, Siegrist. Numai una dintre echipe se poate bate la titlu, să o vedem și pe cealaltă. Pe cealaltă să o vedem, dar Rapidul cu Șumudică arată bine.

Ăla e leneș (n.r.N’Jie), sau e nepregătit, dar celălalt (n.r.-Boupendza) știe bine cu minge, se vede că e fotbalist. Și ăla știe, dar trebuie să slăbească, cred că are 6-7 kilograme în plus”, a declarat Dumitru Dragomir.

Giuleştenii sunt pe 10 în Liga 1, la 3 puncte de ultimul loc de play-off, ocupat chiar de FCSB, care are şi un meci mai puţin disputat.

Reclamă
Reclamă

N’Jie şi Boupendza, ratări uluitoare în FCSB – Rapid 0-0

Clinton N’Jie şi Aaron Boupendza au semnat ratări uluitoare în prima repriză a derby-ului FCSB – Rapid 0-0, din etapa a 14-a a Ligii 1. Ultimele achiziţii ale giuleştenilor l-au exasperat pe Marius Şumudică pe Arena Naţională.

Jucătorii lui Elias Charalambous au avut prime ocazii importante. Siegrist a avut intervenţii salvatoare la şuturile lui David Miculescu şi Darius Olaru.

Replica oaspeţilor a venit în minutul 15. Petrila i-a oferit o pasă de senzaţie lui N’Jie, care a scăpat singur cu Ştefan Târnovanu. Goalkeeper-ul FCSB-ului a respins până la Boupendza.

Reclamă

Aflat în centrul careului, atacantul din Gabon a avut toată poarta în faţă şi trebuia să îndeplinească o simplă formalitate. Cotat la 4 milioane de euro, Aaron Boupendza a trimis peste transversală şi a semnat una dintre cele mai mari ratări ale sezonului.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:18

Cui Yongxi, al şaptelea jucător chinez care a debutat în NBA! Jucătorul lui Brooklyn Nets a reuşit primul său punct

13:59

Erik ten Hag a fost demis de Manchester United! Anunţul oficial al clubului de pe Old Trafford. Cine îl va înlocui

13:32

Yue Yuan, declaraţii superbe după ce a învins-o pe Simona Halep: „Mi-am făcut poză cu ea. Am avut mari emoţii”

13:28

Marius Şumudică, noi detalii despre modul teribil în care a fost tratat de fanii FCSB: „Să ajungi să te scuipe”

13:19

Simona Halep – Yue Yuan 3-6, 3-6. Înfrângere categorică pentru fostul număr 1 WTA în primul tur de la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și