Închide meniul

Erik ten Hag a fost demis de Manchester United! Anunţul oficial al clubului de pe Old Trafford. Cine îl va înlocui

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2024, 13:59

Reclamă
Erik ten Hag a fost demis de Manchester United! Anunţul oficial al clubului de pe Old Trafford. Cine îl va înlocui

Erik ten Hag a fost demis de Manchester United! Anunţul oficial al clubului de pe Old Trafford. Cine îl va înlocui

Erik ten Hag / Profimedia

Erik ten Hag a fost demis de Manchester United! Anunţul a fost făcut a doua zi după ce formaţia de pe Old Trafford a pierdut pe terenul lui West Ham

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruud van Nistelrooy va fi antrenorul intermediar, până la alegerea unui nou manager. Erik ten Hag fusese adus pe Old Trafford în aprilie 2022 şi a câştigat două trofee, Cupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei.

Erik ten Hag a fost demis de Manchester United! Anunţul oficial al clubului de pe Old Trafford

„Erik ten Hag a părăsit rolul de antrenor al primei echipe de la Manchester United. Îi suntem recunoscători lui Erik pentru tot ce a făcut în timpul petrecut alături de noi și îi dorim succes în viitor”, se arată în comunicatul lui Manchester United.

„Ruud van Nistelrooy va prelua conducerea echipei în calitate de antrenor principal interimar, sprijinit de actuala echipă de antrenori”, au mai specificat oficialii de pe Old Trafford.

Reclamă
Reclamă

Duminică, Manchester United a pierdut duelul de la Londra cu West Ham, scor 1-2. Summerville a deschis scorul pentru gazde în minutul 74, Casemiro a restabilit egalitatea în minutul 81, în timp ce Bowen a adus cele trei puncte după ce a transformat un penalty controversat.

Manchester United, pe locul 14 în Premier League

Erik ten Hag o lasă pe Manchester United pe locul 14 în Premier League, cu 11 puncte strânse în 14 etape. În Europa League, după primele 3 etape, „diavolii” se află pe locul 21, cu 3 puncte, după remizele cu Twente, FC Porto şi Fenerbahce.

Erik ten Hag a avut parte de mai multe momente controversate pe Old Trafford. Cel mai cunoscut conflict pe care l-a avut olandezul a avut loc în toamna anului 2022, atunci când Cristiano Ronaldo a părăsit echipa, chiar înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

Reclamă

Reacţiile au venit imediat şi din partea rivalilor din Premier League. Un grup de fani ai lui Liverpool a postat pe X: „Îţi mulţumim pentru amintiri, Erik ten Hag, ne va fi dor de tine”, ataşând şi o poză cu tabela de scor de pe Anfield, de la celebrul 7-0 din 2023, cel mai drastic eşec al olandezilor pe banca lui United.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:20

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur: „Real nu merge unde nu e respectată”

18:12

„Trebuia să arăți respect!” Critici dure pentru Vinicius, după ce a ales să nu meargă la gala decernării Balonului de Aur 2024

18:05

LIVE SCOREFC Botoșani – U Cluj 0-1. Duel între ultima clasată și liderul Ligii 1

17:46

Cristian Săpunaru va fi operat! Când urmează să aibă loc intervenţia chirurgicală

17:18

AVS – FC Porto LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Continuă spectacolul în Liga Portugal! Echipele probabile

17:05

Cristi Balaj, dezvăluiri despre gestul sfidător al lui Louis Munteanu la adresa lui Dan Petrescu: „L-au certat şi părinţii”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și