Închide meniul

Cristi Balaj, dezvăluiri despre gestul sfidător al lui Louis Munteanu la adresa lui Dan Petrescu: „L-au certat şi părinţii”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 octombrie 2024, 17:05

Reclamă
Cristi Balaj, dezvăluiri despre gestul sfidător al lui Louis Munteanu la adresa lui Dan Petrescu: „L-au certat şi părinţii

Cristi Balaj, dezvăluiri despre gestul sfidător al lui Louis Munteanu la adresa lui Dan Petrescu

Louis Munteanu şi Dan Petrescu - Colaj Captură Primasport

Cristi Balaj a făcut dezvăluiri despre gestul sfidător al lui Louis Munteanu la adresa lui Dan Petrescu. Preşedintele lui CFR Cluj a mărturisit că şi părinţii atacantului l-au certat pe acesta pentru că nu a dat mâna cu nimeni şi a cerut explicaţii după ce a fost schimbat de Petrescu în prelungirile partidei cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, Louis Munteanu şi-a cerut scuze în mod public pentru cum s-a comportat după ce Dan Petrescu l-a înlocuit cu puţin timp înainte de fluierul final al partidei Petrolul – CFR Cluj 0-0.

Cristi Balaj, dezvăluiri despre gestul sfidător al lui Louis Munteanu la adresa lui Dan Petrescu: „L-au certat şi părinţii”

Louis Munteanu a intrat pe teren în startul celei de a doua reprize a meciului Petrolul – CFR Cluj 0-0. El l-a înlocuit pe Peter Michael. Surprinzător, cu câteva zeci de secunde înainte de final, Dan Petrescu a decis să îl schimbe pe Louis Munteanu cu Andrei Artean.

Petrescu a explicat că l-a schimbat pe Louis Munteanu fiindcă acesta era accidentat. Şi Cristi Balaj a dezvăluit ulterior că atacantul avea o leziune musculară şi risca o accidentare mai gravă dacă ar fi rămas pe teren.

Era supărat Louis Munteanu. Îți dai seama, l-au certat și părinții. Culmea, s-au și potrivit lucrurile în defavoarea lui.

Reclamă
Reclamă

Antrenorul a avut dreptate, Louis Munteanu chiar avea ruptură. N-a știut, n-a mai avut ruptură și nu a știut. Nu l-a împușcat, ca să mă înțelegi. Se întâmplă când pocnește și ai impresia că ești lovit din spate, însă nu a fost situația asta.

I-a fost rușine, jenă, nu a putut să privească imaginile cu el.

Dan Petrescu a avut un rol major, pentru că nu e ranchiunos și a avut o discuție excelentă cu el. Jucătorul s-a eliberat, simțea o povară pentru gesturile pe care le-a făcut față de Panin, de antrenor”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Reclamă

„Îmi cer scuze!” Louis Munteanu, prima reacție după scandalul cu Dan Petrescu! A transmis un mesaj direct: „Vreau să spun public”

Louis Munteanu a oferit prima reacție după scandalul cu Dan Petrescu! Atacantul de la CFR Cluj a vorbit deschis despre conflictul cu tehnicianul echipei, din cadrul partidei cu Petrolul.

La câteva zile de la acea ieșire, Louis Munteanu și-a cerut scuze, în mod public, și a transmis că o astfel de reacție nu îl caracterizează.

Vreau să vorbesc și eu despre ce s-a întâmplat la meciul cu Petrolul. Am vrut să vin în fața dumneavoastră pentru că n-am avut o reacție corectă față de Mister. Vreau să spun și public că îmi pare rău față de Panin, față de Mister, față de colegi și față de toți oamenii din club.

N-am avut o reacție bună. A fost o reacție urâtă care nu mă caracterizează. Într-adevăr, am simțit la picior că am o leziune. N-am avut în viața mea o problemă musculară și n-am știut să gestionez situația cum trebuie. Probabil că și d-asta m-a scos Mister din teren – pentru că îmi vrea binele. Știu că el m-a dorit foarte mult aici și cu siguranță nu a vrut să îmi facă rău.

Îmi cer scuze față de toată lumea din club. Nu a fost o reacție corectă. Îmi place să câștig, cu mentalitatea asta am fost de mic – să fiu câștigător. Probabil și d-asta am avut această reacție. Îmi pare rău încă o dată”, a spus atacantul de la CFR Cluj.

De asemenea, Louis Munteanu a spus că ar trebui să fie mai calm în astfel de situații și că, la momentul respectiv, ar fi trebuit să discute cu Dan Petrescu și să își ceară scuze.

Dan Petrescu transmitea anterior că Louis Munteanu i-a cerut scuze şi că nu ştia că a suferit o ruptură musculară. Antrenorul lui CFR Cluj a explicat că acesta a fost motivul pentru care l-a înlocuit atunci când mai era foarte puţin timp şi se încheia partida.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:11

Tricoul lui Vinicius a ajuns pe covorul roșu, la gala Balonului de Aur! Gest fabulos la Paris, după boicotul lui Real Madrid

21:00

LIVE TEXTFarul Constanţa – Universitatea Craiova 2-0. Constănţenii, debut perfect de meci! Denis Alibec, gol şi assist

20:44

Numele lui Vinicius, scandat de fani la Theatre du Chatelet din Paris, unde are loc gala Balonului de Aur!

20:39

Organizatorii galei Balonului de Aur au reacționat după boicotul lui Real Madrid: „Niciun club nu știe cine va câștiga!”

20:28

Vinicius voia să meargă la gala de decernare a Balonului de Aur, dar nu a fost lăsat! Cine i-a transmis ferm să nu se ducă

20:02

OFICIAL | Mario Balotelli a semnat în Serie A! A fost prezentat de noua echipă: „Bine ai venit!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și