Închide meniul

"Niciodată cât trăiesc eu, Sepsi nu o să vândă sau să cumpere un meci!" Laszlo Dioszegi, anunț categoric după victoria istorică cu CFR Cluj: "Noi jucăm pe teren"

Alexandru Ivan Publicat: 10 mai 2021, 20:09 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:41

Reclamă
"Niciodată cât trăiesc eu, Sepsi nu o să vândă sau să cumpere un meci!" Laszlo Dioszegi, anunț categoric după victoria istorică cu CFR Cluj: "Noi jucăm pe teren"

Laszlo Dioszegi, după CFR Cluj - Sepsi 0-1

AS.ro

Sepsi și CFR Cluj au fost acuzate în multe rânduri de jocuri de culise. Echipa din Sfântu Gheorghe nu reușise niciodată să-i învingă pe clujeni. Ba mai mult, înscrisese doar 3 goluri în poarta CFR-ului, până la meciul de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Dioszegi, anunț categoric după CFR Cluj – Sepsi 0-1

Patronul celor de la Sepsi a avut o intervenție categorică după meci. Dioszegi a precizat că echipa lui nu va cumpăra sau vinde niciodată meciurile.

"Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Sepsi de acum 1 an, 2, 3 sau 4 ani n-a fost Sepsi de anul ăsta. Am demonstrat întregii tări, și tuturor care au spus că nu jucăm pe teren, că noi chiar jucăm pe teren. Câtă vreme sunt eu sunt la Sepsi, echipa nu o să vândă și nu o să cumpere niciun meci", a spus Laszlo Dioszegi, după CFR Cluj – Sepsi 0-1. 

1 an și 9 luni au trecut de când Sepsi înscria ultima dată împotriva lui CFR Cluj. Se întâmpla în august 2019, într-o remiză 1-1 înregistrată la Sfântu Gheorghe. Atunci, Păun și Dylan Flores își treceau atunci numele pe lista marcatorilor. Acum, Safranko a fost eroul echipei lui Dioszegi.

"Am reușit să câștigăm la CFR Cluj. Foarte puține echipe au reușit asta. Cred că băieții au dat dovadă de același devotament ca și la meciurile cu FCSB și Universitatea Craiova. Este primul meci în care am reușit să câștigăm la CFR Cluj. Nici Clinceni n-a câștigat la CFR și nimeni n-a acuzat că sunt aliații CFR-ului. Noi fiecare mei îl jucăm pe teren. Sunt foarte mulțumit. Am meritat victoria cu prisosință", a mai spus Laszlo Dioszegi.

Reclamă

Până la meciul de luni, Sepsi a pierdut 10 ori și a smuls două remize cu CFR Cluj, în 12 confruntări directe. Doar trei goluri reușise Sepsi să înscrie în poarta lui CFR Cluj. De cealaltă parte, feroviarii marcaseră de 16 ori împotriva covăsnenilor.

Laszlo Dioszegi, despre șansele lui Sepsi la titlu

Sepsi traversează cel mai bun sezon din istoria clubului. De la momentul promovării, în 2017, covăsnenii reușiseră mai prindă play-off-yul în stagiunea 2018-2019. Atunci, Sepsi, cu Eugen Neagoe pe bancă, a terminat pe poziția a șasea. Echipa lui Dioszegi visează acum la podium, dar nu e pregătită să se bată la titlu, crede patronul.

Reclamă 4 / 0/3

"Echipa nu este pregătită pentru titlu. Noi n-avem banii FCSB-ului, ai CFR-ului sau ai Craiovei. Dar nu asta contează. Conteaza că echipa joaca cu inima și ceva extraordinar. Cred că am meritat cu prisosință să fim pe locul 4, acum avem șanse chiar și la locul 3", încheiat Laszlo Dioszegi.

În acest moment, Sepsi este la un singur punct în urma Universității Craiova, echipa de pe locul al treilea. Covăsnenii au luat și licența UEFA și pot visa la cupele europene. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și