Închide meniul

Serena Williams l-a luat peste picior pe Ion Ţiriac! „Comentariile făcute de omul acela bătrân, bătrân?”

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2021, 19:13 / Actualizat: 11 mai 2021, 10:10

Reclamă
Serena Williams l-a luat peste picior pe Ion Ţiriac! Comentariile făcute de omul acela bătrân, bătrân?”

profimediaimages.ro

Serena Williams l-a luat peste picior pe Ion Ţiriac

Competiția de la Madrid este patronată de Ion Ţiriac, iar Serena a boicotat competiţia şi anul acesta. La Roma, în cadrul unei conferinţe de presă, aceasta a fost întrebată dacă a refuzat să evolueze în capitala Spaniei din cauza miliardarului român. Sportiva din America a oferit o replică tăioasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Comentariile făcute de omul acela bătrân, bătrân? Da, nu știu ce să spun… El e încă… (râde)”, a declarat Williams, potrivit Eurosport.

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ion Ţiriac după ce a fost jignit dur de soţul Serenei Williams

Recent, Ion Ţiriac a avut o primă reacţie după ce a fost jignit fără precedent de soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, în urma meciului de la Australian Open dintre Serena şi Simona Halep.

„Serena Williams e o fată deosebită. Din păcate, oamenii dimprejurul ei au adus-o în situaţia în care este”, a spus Ion Ţiriac, într-un interviu special acordat Alessandrei Stoicescu.

Război Serena Williams – Ion Ţiriac

Ion Ţiriac şi Serena Williams se află într-un adevărat război al declaraţiilor. Omul de afaceri i-a sugerat Serenei Williams să se retragă. La începutul anului, soţul campioanei din SUA a răbufnit.

Reclamă

”La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, spunea anul trecut, Ion Țiriac, într-o intervenție la TVR.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” Vezi toate știrile
Citește și