Închide meniul

Sepsi, primul gol în poarta lui CFR Cluj după aproape 2 ani! Safranko a "rupt" ghinionul covăsnenilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 mai 2021, 16:58 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:47

Sepsi, primul gol în poarta lui CFR Cluj după aproape 2 ani! Safranko a "rupt" ghinionul covăsnenilor

Hepta

CFR Cluj - Sepsi

1 an și 9 luni au trecut de când Sepsi înscria ultima dată împotriva lui CFR Cluj. Se întâmpla în august 2019, într-o remiză 1-1 înregistrată la Sfântu Gheorghe. Atunci, Păun și Dylan Flores își treceau atunci numele pe lista marcatorilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi, primul gol după aproape doi ani împotriva lui CFR Cluj

De atunci, CFR Cluj și Sepsi s-au mai întâlnit de alte patru ori. Niciodată covăsnenii n-au reușit să găsească drumul spre gol, până acum. Mai mult, echipa din Gruia a câștigat 3 partide în acest interval.

De altfel, Sepsi n-a bătut-o niciodată pe CFR Cluj de la momentul promovării în Liga 1. În 12 confruntări directe, covăsnenii au pierdut de 10 ori și au smuls două rezultate de egalitate. 

Doar trei goluri a reușit Sepsi să înscrie în poarta lui CFR Cluj. De cealaltă parte, feroviarii au marcat de 16 ori împotriva covăsnenilor. 

CFR Cluj – Sepsi | Echipa lui Iordănescu continuă lupta la titlu

CFR Cluj continuă lupta de la distanţă cu FCSB. Avantajul ardelenilor este de două puncte, iar în cazul unei eventuale victorii se pot distanţa la cinci puncte de formaţia roş-albastră. Echipa lui Edi Iordănescu vine după victoria cu Academica Clinceni, scor 0-1, şi ocupă primul loc, cu 45 de puncte.

Reclamă

Sepsi a înregistrat 3 victorii în ultimele 4 meciuri şi este cu gândul la podium, mai ales după ce Universitatea Craiova a pierdut din nou. Distanţa dintre covăsneni şi olteni este de 4 puncte, iar jucătorii lui Leo Grozavu speră să încheie sezonul pe podium. În acest moment, gruparea din Sfântu Gheorge se află pe locul 4, cu 33 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și