Închide meniul

Modul uluitor prin care a murit un bărbat de 29 de ani, din Iaşi. Soţia lui este în stare de şoc. "Trăiam din ce câştiga el şi din alocaţia copiilor"

Antena Sport Publicat: 10 mai 2021, 8:25 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:27

Reclamă
Modul uluitor prin care a murit un bărbat de 29 de ani, din Iaşi. Soţia lui este în stare de şoc. "Trăiam din ce câştiga el şi din alocaţia copiilor"

Colaj BZI / Hepta

Iulian Condurache a încetat din viaţă la 29 de ani

Bărbatul a alunecat pe gazonul artificial şi s-a lovit puternic la cap. A stat două săptămâni în comă, dar medicii nu au putut să mai facă nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Condurache a murit după un meci de fotbal

Diana Condurache este în stare de şoc. Soţia lui Iulian are 23 de ani şi a rămas singură cu cei doi copii minori, Alberto şi Sofia.

"Am vorbit cu el cu o seară înainte și era bine, fericit. Nu m-am gândit niciodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Era plecat de doi ani în București, unde lucra pe șantier și venea destul de rar acasă. Trăiam din ce câștiga el și alocațiile copiilor. Când avea timp liber îi plăcea mult să joace fotbal. Știu că a mers cu câțiva băieți să joace fotbal și după 20 de minute am primit un telefon în care mi s-a spus că Iulian e la spital în stare gravă. În primele momente nu înțelegeam ce se întâmplă și am crezut că e confunzie.

Până la urmă am acceptat situația, dar nu am încetat nicio clipă să sper ca își va reveni și că vine acasă sănătos. Mergeam în fiecare zi la biserică și mă rugam să scape. Când vorbeam cu medicii, îmi spuneau că starea lui evoluează spre bine, dar a doua zi îmi spuneau că iar nu e bine. Timp de două săptămâni, cât a stat în comă, am trăit cu speranța că își revine. Pe data de 26 august 2020, când am văzut că mă sună de la spital, am început instant să plâng, iar când mi-au spus că a murit, îl întrebam pe Dumnezeu cu ce am greșit, de ce mi l-a luat.

Fetița noastră nici nu-l cunoaște foarte bine, pentru că stătea foarte puțin acasă. Muncea foarte mult pentru noi. Cand am vorbit ultima dată cu el, mi-a spus cât este de fericit că a reușit să strângă bani și să facem o mică petrecere la fată. Mi-a mai spus că abia așteaptă să vină să stea cu noi acasă și că îi este tare dor de noi. Banii pentru petrecere i-am folosit la înmormântarea lui. Băiatul este mai mare, are 5 ani, și el a înțeles situația", a declarat Diana Condurache pentru BZI.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și