Închide meniul

Clauza incredibilă din contractul prenupţial semnat de Bill Gates şi soţia sa, Melinda. Au de împărţit o avere de 130 miliarde de dolari

Antena Sport Publicat: 4 mai 2021, 5:31

Reclamă
Clauza incredibilă din contractul prenupţial semnat de Bill Gates şi soţia sa, Melinda. Au de împărţit o avere de 130 miliarde de dolari

ProfimediaImages

Bill şi Melinda Gates divorţează

"După ce ne-am gândit mult şi am muncit mult la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei", au anunţat cei doi pe Twitter. Bill Gates e pe locul 4 în topul celor mai bogaţi oameni ai lumii, cu o valoare estimată la 130.5 miliarde de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi s-au cunoscut în anii 1980, când Melinda a început să lucreze la Microsoft. Ei s-au căsătorit în Hawaii, în 1994 şi au împreună trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) şi Phoebe (18). Din anii 2000, conduc împreună Bill & Melinda Gates Foundation.

Miliardarul Bill Gates, legătură strânsă cu Ann Winblad

Bill Gates nu şi-a uitat uşor trecutul chiar nici după căsătoria cu Melinda. Conform Morning Future, aceştia ar fi semnat un contract prenupţial conforn căruia miliardarul ar fi putut petrece un weekend pe an cu fosta lui iubită, Ann Winblad.

Cei doi au rămas în relaţii extrordinare, ea fiind un investitor la Microsoft, la un moment dat. Ann este considerată cea care a construit Silicon Valley. Ei au continuat să se vadă, relaţia lor fiind una de prietenie. Cei doi au fost împreună în anii 80, fără să ajungă la căsătorie. 

În anii 70, Winblad a devenit primul om care a crezut că software-ul va reprezenta viitorul, acesta fiind motivul pentru care a investit în Microsoft. 

Reclamă

Bill Gates a înfiinţat Microsoft în 1975

Bill Gates a înfiinţat Microsoft în 1975, alături de Paul Allen, prietenul său din copilărie. Iniţial o firmă mică din Albuquerque, a devenit apoi cea mai mare companie de software, la nivel internaţional.

Gates a renunţat la funcţia de preşedinte al companiei cu 7 ani în urmă. Din primăvara lui 2020, acesta şi-a dedicat timpul activităţilor filantropice, de combatere a încălzirii globale.

Bill Gates, aproape să o preia pe Liverpool

Bill Gates a fost foarte aproape să devină deţinătorul lui Liverpool. Americanii Gillett şi Hicks au cumpărat clubul de pe Anfield în 2007, dar au avut mari probleme financiare în 2010.

Reclamă 4 / 0/3

Aceştia au fost nevoiţi să se despartă de club, iar atunci i-au făcut o ofertă şi lui Gates, care ar fi refuzat-o însă. Liverpool a fost vândut atunci către Fenway Sports Group, pentru 300 de milioane de lire sterline.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și