Închide meniul

Ilie Năstase a avut o relaţie cu Diana Ross! Fostul număr 1 ATP a spus că aceasta chiar a rămas însărcinată cu el

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 10:46

Reclamă
Ilie Năstase a avut o relaţie cu Diana Ross! Fostul număr 1 ATP a spus că aceasta chiar a rămas însărcinată cu el

Zuma Press / Stephen Lock via Hepta

Ilie Năstase, dezvăluiri de senzaţie

Legenda spune că Ilie Năstase s-ar fi iubit cu peste 2.500 de femei. Ulterior, "Nasty" a spus că a afirmat acest lucru pentru a scăpa de întrebările incomode ale unei jurnaliste. Un lucru e cert. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre cuceririle lui Ilie Năstase s-a aflat şi Diana Ross. Cei doi au avut o relaţie de durată, iar Ilie Năstase recunoştea în urmă cu câţiva ani că starul muzicii pop chiar a rămas însărcinată. 

A fost singura negresă cu care am fost. S-a întâmplat la clubul Regine (New York), într-o seară. Am dansat, eu eram divorțat și s-a legat. Făcea copii cu toți. Și cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea. Ea nu a fost gagica lui Michael Jackson, erau doar prieteni", a spus, în urmă cu câţiva ani, Ilie Năstase pentru Ok Magazine.

Cei doi s-au despărţit din cauză că mama fostului mare jucător de tenis nu a fost de acord cu această relaţie şi nu o plăcea. 

Ilie Năstase se află în plin divorţ de a 5-a soţie

Ilie şi Ioana Năstase se vor despărţi la aproape trei luni de la scandalul imens, în care fostul sportiv a fost acuzat că şi-a bătut soţia. Pe 8 ianuarie, aceasta a chemat Poliţia, dar refuzat să depună plângere pentru ca Năstase să nu ajungă la închisoare.

Reclamă
Reclamă

ostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:58

Cum au descris americanii prima victorie obţinută de Simona Halep, după mai bine de doi ani! Reacţie fermă după succesul româncei

16:54

Cu cine va juca Simona Halep în turul 2 la Hong Kong! Câţi bani şi câte puncte şi-a asigurat pentru prima victorie după 2 ani

16:30

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Arina Rodionova de la Hong Kong: „O bătălie! Trebuie să mă recuperez!”

16:23

Final de coşmar pentru Simona Halep, după mai bine de doi ani de aşteptare! „Simo” în sfârşit poate răsufla uşurată

16:20

Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong

16:06

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gheorghe Hagi, la Ovidiu. Ambiţiile alb-roşiilor înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 6 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute”
Citește și