Închide meniul

EXCLUSIV | "Mi-e milă!" Cătălin Moroşanu, decizie radicală după ce Sergiu Ciobotariu a vândut casa interlopilor şi s-a mutat în ghetou: "Nu avea nici tavan, erau nişte covoare!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 15:25

EXCLUSIV | "Mi-e milă!" Cătălin Moroşanu, decizie radicală după ce Sergiu Ciobotariu a vândut casa interlopilor şi s-a mutat în ghetou: "Nu avea nici tavan, erau nişte covoare!"

Facebook Cătălin Moroşanu

Cătălin Moroşanu, alături de Sergiu Ciobotariu

Într-un interviu acordat Antena Sport, Cătălin Moroşanu a oferit detalii despre condiţiile în care locuia Sergiu Ciobotariu, înainte să primească o locuinţă nouă din partea sa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic.Şi îi iau o casă şi cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?", a spus Cătălin Moroşanu, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Cătălin Moroşanu va vorbi cu Sergiu Ciobotariu

Cătălin Moroşanu a luat o decizie radicală în ceea ce îl priveşte pe Sergiu Ciobotariu. Cum va ajunge la Iaşi, va merge la Sergiu Ciobotariu să îl întrebe de ce a renunţat la casa cea nou şi a decis să revină în ghetou. 

"Când o să mă duc la Iaşi o să ma o discuţie cu el şi o să îl întreb. Bă, de ce te-ai întors în sărăcie? Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. hiar m-a sunat cineva că vreau să cumpăr casa lui Sergiu. Şi i-am zis cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii. Una la mână!

Reclamă

Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea. În momentul în care am cumpărat imobilul i-am pus o clauză în contract şi i-am spus că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze imobilul. El nu are voie să înstrăineze bunul respectiv. Acum eu nu ştiu ce tertip financiar a folosit. Poate a închiriat-o sau ceva de genul", a mai spus Moroşanu. 

Sergiu Ciobotariu, cunoscut drept "tăticul călăreţ", a vândut casa primită cadou din donaţiile strânse de Cătălin Moroşanu, pentru că nu îşi permitea să achite facturile. 

Sergiu Ciobotariu şi soţia lui muncesc la podgorie din Cotnari, unde se ocupă cu legatul viei. "Vin acasă când se dau alocaţiile copiilor, apoi pleacă iar. Nepoţii stau cu mine", spune socrul băiatului, pentru libertatea.ro. Sergiu are trei copii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și