Închide meniul

Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu, după ce Gigi Becali l-a trimis să stea la cămin. Femeia care l-a luat la ea în casă: "Ne ţine că nu am avut bani de chirie!"

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 4:59

Reclamă
Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu, după ce Gigi Becali l-a trimis să stea la cămin. Femeia care l-a luat la ea în casă: "Ne ţine că nu am avut bani de chirie!"

Antena Stars

Aurel Pădureanu s-a mutat la fiica lui din prima căsătorie

Refuzul patronului de la FCSB l-a devastat. Nevoit să plece din vila din Bragadiru, soţul regretatei Cornelia Catanga a dezvăluit că s-a mutat în apartament cu fiica lui din prima căsătorie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu am fată de aproape 50 de ani din prima căsnicie, o cheamă Nicoleta. Stau cu Alex la ea deocamdată, ne ţine pentru că nu am mai avut bani de plătit chiria. E foarte greu. Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo, ce să facem. Asta e situaţia”, a spus Aurel Pădureanu pentru Click

Gigi Becali a spus promis că va plăti înmormântarea Corneliei Catanga

Gigi Becali a anunţat, iniţial, că va suporta cheltuielile pentru înmormântarea Corneliei Catanga, după ce familia acesteia a solicitat ajutor financiar.

O voi înmormânta, ce să fac?!”, a fost răspunsul ferm al patronului FCSB în momentul în care a fost întrebat dacă va ajuta cu bani familia Corneliei Catanga.

Reclamă

În momentul în care Aurel Pădureanu i-a cerut o casă lui Gigi Becali, omul de afaceri i-ar fi spus să meargă la un cămin de nefamilişti.

Gigi Becali a zis să mă duc la căminele lui. Acolo au băgat ei ultimii oameni. Noi suntem artiști. L-am sunat și a zis ca nu are de unde. Eu nu vreau decât două cămăruțe vechi la curte ca să studieze copilul”, a declarat Aurel Pădureanu, la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și