Închide meniul

Unde a ajuns să muncească Sergiu "Călăreţul" pentru a-și câştiga existenţa. "Vine acasă când se dau alocaţiile copiilor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2021, 16:46

Unde a ajuns să muncească Sergiu "Călăreţul" pentru a-și câştiga existenţa. "Vine acasă când se dau alocaţiile copiilor"

Captură bzi.ro

Sergiu Ciobotariu

Sergiu Ciobotariu şi soţia lui muncesc la podgorie din Cotnari, unde se ocupă cu legatul viei. "Vin acasă când se dau alocaţiile copiilor, apoi pleacă iar. Nepoţii stau cu mine", spune socrul băiatului, pentru libertatea.ro. Sergiu are trei copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Socrul a spus că Sergiu a vândut casa primită cadou pentru că facturile ajungeau la 10 milioane de lei vechi pe lună şi nu avea de unde să achite aceşti bani. După ce a vândut casa, "tăticul călăreţ" a construit o cameră în plus la casa socrilor.  

Cătălin Moroşanu a strâns 40.000 de euro pentru Sergiu Ciobotariu

Sergiu Ciobotariu a ajuns celebru în primăvara anului trecut. El a mers călare pe cal 40 de kilometri până la maternitatea din Iaşi, unde soţia sa tocmai născuse.

Cătălin Moroşanu a fost impresionat şi a strâns donaţii de aproape 40.000 de euro, cu care i-a cumpărat o casă în comuna Miroslava. La acea vreme, Moroşanu era consilier judeţean în Iaşi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și