Închide meniul

Ce face Cristi Borcea în fiecare noapte! Dezvăluiri fără precedent din intimitatea familiei: "Am rămas cu traume"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 14:28

Ce face Cristi Borcea în fiecare noapte! Dezvăluiri fără precedent din intimitatea familiei: "Am rămas cu traume"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristi Borcea

Mai mult, perioada petrecută în puşcărie i-a agravat starea de sănătate. Nici pastilele nu îl mai ajută prea mult pe Borcea, care se trezeşte noaptea şi începe să citească. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La pușcărie, era deschis doar o oră, atât ieșeam la aer pe zi, restul stăteam înăuntru 23 de ore. Nu am fost nevrozat, dar am mari probleme cu somnul. Nu dorm noaptea, a doua zi dorm. De când am pierdut campionatul cu Urzinceni, am fost în Germania, mi-au făcut tratamente, nimic. Noaptea citesc, ce să fac? Sunt momente și acum, după doi ani, în care visez ce se întâmpla în pușcărie. Am rămas cu traume",  a spus Cristi Borcea la Prima TV. 

Cristi Borcea a anunţat că mai face un copil

Anunţ uriaş făcut de Cristi Borcea. Omul de afaceri e dispus să mai facă încă un copil. Borcea are deja 9 copii cu 4 femei diferite. 

Cristi Borcea a dezvăluit că Valentina Pelinel îşi mai doreşte un copil. Borcea are deja 3 copii cu Valentina Pelinel. Fostul model mai vrea, însă, unul.

Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a dezvăluit Cristi Borcea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și