Închide meniul

Loredana Chivu, în pericol din cauza unei operaţii estetice. Trupul vedetei a avut de suferit! Cere daune de 300.000 de euro

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 18:15

Reclamă
Loredana Chivu, în pericol din cauza unei operaţii estetice. Trupul vedetei a avut de suferit! Cere daune de 300.000 de euro

Instagram Loredana Chivu

Loredana Chivu, pregătită să se judece cu o clinică de înfrumuseţare

Vedeta încă suferă din cauza acelei operaţii şi îşi doreşte să îşi caute dreptatea în instanţă. Loredana îşi doreşte să dea în judecată clinica de înfrumuseţare şi cere o sumă uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Wowbiz, Loredana Chivu a cerut nu mai puţin de 300.000 de euro drept daune morale, dar şi 40.000 de euro daune materiale. Până să afle dacă se va îmbogăţi, îşi încântă cei peste 700.000 de fani de pe Instagram cu poze din concediul din Dubai.

Loredana Chivu a primit un cadou de peste 200.000 de euro

Loredana Chivu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a primit un cadou incredibil de peste 200.000 de euro. Maşina de 210.000 de euro a fost primită din partea unui admirator secret.

Vedeta nu a rezistat să se mândrească pe reţelele de socializare cu noua achiziţie. Bolidul primit de Loredana Chivu a intrat pe piaţa din ţara noastră în 2018.

Reclamă

Loredana Chivu, relaţie cu năbădăi cu un fotbalist

Loredana Chivu a fost protagonista unui scandal monstru cu un fost iubit. În 2009, Loredana Chivu era iubita lui Alex Necula, un fost fotbalist.

În momentul în care acesta a aflat că Loredana Chivu l-ar însela cu un alt fotbalist. Acesta şi-a pierdut minţile şi a agresat-o pe Loredana Chivu, care a avut nevoie de intervenţia poliţiei pentru a scăpa teafără.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și