Închide meniul

Sergiu Ciobotariu, "călărețul" ajutat de Cătălin Moroșanu, a rămas și fără cal, și fără mașină: "M-a prins Poliția și mi-a făcut dosar penal"

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 13:37

Reclamă
Sergiu Ciobotariu, "călărețul" ajutat de Cătălin Moroșanu, a rămas și fără cal, și fără mașină: "M-a prins Poliția și mi-a făcut dosar penal"

Facebook Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroşanu l-a ajutat cu o casă pe Sergiu Ciobotariu

După ce s-a mutat în locuinţa primită de la luptătorul român, Sergiu a renunţat să se mai deplaseze călare pe cal. Şi-a cumpărat o maşină, cu toate că nu avea permis de conducere. Poliţiştii l-au prins în trafic şi i-au întocmit dosar penal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Ciobotariu a vândut casa primită de la Cătălin Moroşanu şi are dosar penal

"Călăreţul" Sergiu nu s-a oprit şi a fost oprit de Poliţie şi a doua oară. Acum, nu mai are drept de a se înscrie la şcoala de şoferi până în 2026.

"M-a prins Poliția de două ori la volan fără permis, nu aveam cu ce să mă deplasez, era foarte greu. Inițial, îmi luasem un Golf 4 și nu aveam permis.

M-a prins Poliția și mi-a făcut dosar, de asta am și plecat de acolo. Am vrut să mă înscriu la școala de șoferi, numai că m-au prins la volan cu o zi înainte de a mă înscrie. Acum, nu mai am voie timp de 5 ani să mă înscriu la școala de șoferi. Am și dat mașina, ca să nu mai fiu tentat să urc iarăși la volan", a declarat Sergiu Ciobotariu pentru BZI.

În luna august a anului trecut, poliţiştii din Iaşi au anunţat că i-au deschis un prim dosar penal lui Sergiu Ciobotariu.

Reclamă
Reclamă 4

"Polițiștii ieșeni au oprit, pentru un control, un autoturism condus de un tânăr. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtătoarea de cuvânt de la IPS Iaşi.

Reclamă

Înainte să fie ajutat de Moroşanu, Sergiu trăia într-o locuință de șase metri pătrați, alături de soţie şi cei 3 copii.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și