Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV |  De la ”Delilah”, la piese turcești! Adrian Enache, show total la AS.ro LIVE! Cum l-a surprins idolul său, Tom Jones

Silviu Corneanu Publicat: 8 aprilie 2021, 12:16

Reclamă
VIDEO EXCLUSIV |  De la ”Delilah”, la piese turcești! Adrian Enache, show total la AS.ro LIVE! Cum l-a surprins idolul său, Tom Jones

AS.ro

Adrian Enache a fost invitat la AS.ro LIVE

Tom Jones, fanul meu :)). Cum îmi mai zice mie lumea pe stradă: domnu' Adrian, sunteți fanul meu :))). Am avut și șansa să stau pe lângă el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am câștigat un festival în Turcia, prin 90 și ceva. Organizatori mi-au făcut o surpriză, citindu-mi cv-ul, unde eu am scris că sunt mare fan Tom Jones”, și-a amintit Enache la AS.ro LIVE.

Adrian Enache a cântat împreună cu Tom Jones

Enache și-a amintit faptul că se afla la un festival în Turcia când l-a cunoscut pe Tom Jones. Organizatorii i-au făcut o surpriză și i-au urcat pe aceeași scenă pentru a cânta celebra piesă ”Delilah”.

Eu am cântat o melodie de la el, ”Delilah”, și una turcească. Pentru cei care dețin brutării în București, știu să cânt și turcește :)))”, a povestit Enache, moment în care începe să fredoneze o piesă turcească.

După ce îmi dau trofeul, trebuia să cânt o piesă din cele două. Mi-au zis că îmi pun Tom Jones. Am zis că sunt ok, îmi place. Eu nu știam că el era invitat să susțină un recital acolo, în seara aia. Mi-au pus negativul, iar eu am început.

Reclamă

”I saw the light on the night that i passed by her window” și după apare el: ”I saw the flickering shadows of love on her blind”

Când l-am văzut lângă mine, am început să tremur tot, mai ceva ca Shakin Stevens. Îmi tremurau picioarele fără să le comand”, a povestit Adrian Enache la AS.ro LIVE. 

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Enache, final cu cântec la AS.ro LIVE

Adrian Enache a încheiat cântând emisiunea AS.ro LIVE. Marele nostru artist a interpretat o bucată din melodia ”Ești frumoasă”.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și