Închide meniul

FOTO | Răsplată "fierbinte" pentru Ștefan Radu și Lazio. O actriță celebră s-a pozat goală, după victoria cu Spezia

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 11:50

Reclamă
FOTO | Răsplată "fierbinte" pentru Ștefan Radu și Lazio. O actriță celebră s-a pozat goală, după victoria cu Spezia

Instagram Anna Falchi

Cadou special pentru jucătorii lui Lazio

Actrița italiană Anna Falchi (48 de ani) i-a "felicitat" pe jucătorii lui Lazio într-un mod inedit. Un suporter înfocat al echipei capitoline, femeia s-a pozat într-o ipostază provocatoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@annafalchi22)

"Astăzi m-am relaxat total în fața televizorului la meciul lui Lazio. Ca întotdeauna, meciurile sunt interesante, pline de suspans și, din fericire, Caicedo al nostru nu ne-a dezamagit. Întotdeauna Forza Laziooooooo!!! Și, bineînțeles, un Paște fericit tuturor admiratorilor mei și nu numai!", a scris Anna Falchi pe Instagram, alături de o fotografie în care a apre goală în dormitor. 

Ștefan Radu a devenit fotbalistul cu cele mai multe prezențe din istoria lui Lazio în meciul cu Spezia. A fost partida cu numărul 402 pentru fundașul român în tricoul echipei capitoline. Precedentul record era deținut de italianul Giuseppe Favalli și data de 17 ani. 

Cine este Anna Falchi

Anna Falchi apărut în numeroase filme, având o carieră de peste 25 de ani.  Ea a fost, de asemenea, o personalitate cunoscută la televiziunea italiană. 

Reclamă
Reclamă

Falchi este și pasionată de fotbal. Lazio este echipa ei favorită. Nu ezită niciodată să-și arate "dragostea" pentru echipa de pe Stadio Olimpico. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@annafalchi22)

 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@annafalchi22)

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și