Închide meniul

"O vom plânge toată viaţa!" Decizia familiei după ce Gabi Luncă a încetat din viaţă. "Am cerut să ne-o dea acasă"

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 16:11

Reclamă
"O vom plânge toată viaţa!" Decizia familiei după ce Gabi Luncă a încetat din viaţă. "Am cerut să ne-o dea acasă"

captură Spy News

Gabi Luncă

Familia lui Gabi Luncă speră ca aceasta să fie testată din nou pentru Covid şi ca rezultatul să fie negativ.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am solicitat să se facă testul, să ne-o dea acasă, să putem să ne luăm rămas-bun creştineşte şi sper să nu fie nici un fel de problemă”, a spus fiica lui Gabi Luncă, Rebeca, la România TV, citată de spynews.ro.

”Mama ne-a lăsat o bogăție mare, piesele ei, clipuri, vorbe frumoase. Avem de ce plânge, vom plânge toată viaţa. Ultima oară am vorbit cu ea acum două zile. Știți care a fost ultimele ei cuvinte? Rămâneţi cu Iisus!”, a mai spus Gabi Luncp, potrivit aceleiaşi surse.

Gabi Luncă a murit la 83 de ani

Gabi Luncă a murit la scurt timp după ce alte două vedete ale muzicii lăutăreşti, Cornelia Catanga şi Nelu Ploieşteanu, au încetat din viaţă. Cei trei au avut nenumăraţi fani, inclusiv în lumea sportului. 

Luncă a fost răpusă de Covid-19, vineri noapte, la vârsta de 83 de ani. Vestea tragică a fost făcută chiar de Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă. "După 23 de ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit şi L-au slujit o viaţă întreagă! O să ne revedem", a fost mesajul lui Rebeca, pe Facebook. Ea a postat şi o poză în care apar Gabi Luncă şi fostul ei soţ, Ion Onoriu, decedat în 1998.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și